Bejelentkezés
Levý banner
Pravý banner
MENÜ
0 0 Ft
Az ingyenes szállításhoz hiányzik ingyenes szállítás!10 000 Ft
Kategóriák

Kapjon vissza 15 000 Ft-ot amikor Philips Hue termékeket vásárol

A márkákról

Tamás

A Philips Hue intelligens világítás már egy ideje rajta van a kívánságlistán? Most óriási lehetőség nyílik megvásárlására, és egyúttal pénzt is megtakarítani!

Takarítson meg 15 000 Ft-ot, ha Philips Hue intelligens világítást vásárol


A Philips Hue egyenértékű a modern és intelligens LED világítással és vezérlőrendszerrel. Lehetővé teszi az összes lámpa vezérlését egy eszközről vagy intelligens vezeték nélküli kapcsolók használatával.. Választhat egyszínű, szabályozható izzók, színhőmérséklet változtatási lehetőséggel rendelkező izzók, RGB izzók, vagy 16 millió színű LED szalagok közül. Nem feledkezhetünk meg a lámpákról, fényekről és a kiegészítőkről sem, vezérlők és érzékelők formájában. Az intuitív és áttekinthető mobilalkalmazás mobiltelefonokhoz és táblagépekhez a világítási sémák, funkciók és alkalmazások korlátlan tárházát nyitja meg otthoni világításhoz.Fedezze fel a lámpák, érzékelők és kapcsolók széles választékát, amelyek segítenek otthona okos megvilágításában. Cserélje ki a régi izzókat intelligens izzókra, vagy fedezze fel a dizájnlámpák és lámpák varázsát. A Philips Hue lámpát kínál otthonába és kertjébe.

Képzelje el, hogy egyetlen kattintással le tudja kapcsolni az összes lámpát. Fedezze fel a varázslatot, amely az egész nappalit mozivá varázsolja. Vagy válassza ki a megfelelő fénybeállításokat, hogy jobban koncentráljon, vagy ellazuljon egy hosszú nap után.

Ne adjon esélyt a tolvajoknak, és irányítsa távolról a fényeket. Az applikációnak köszönhetően a nyaralás alatt is vezérelheti a lámpáit, és nekik köszönhetően akkor is otthon érezheti magát, ha külföldön tölti az idejét.

Világítsa meg otthonát okosan a Philips Hue segítségével, most még előnyösebben. Ha legalább 90 000 Ft összértékű Hue termékeket vásárol, 15 000 Ft-ot kap vissza.

És hogyan kaphatja vissza a pénzét?

  1. Vásároljon Philips Hue intelligens lámpákat e-shopunkban.
  2. Regisztrálja vásárlását online
  3. És kapja vissza a pénzét!


Az akció érvényessége: 2022. 04. 15 – 05. 15.

Jelentkezni 2022.04.15-től 05.31-ig lehet.

Itt az ideje, hogy beszerezze otthonába a Philips Hue intelligens lámpákat.Autor článku:

Tamás
Tamás Ügyfélszolgálati szakértő

Tamás az ügyfélszolgálat munkatársa. Többek között világítási tippek és lehetőségek keresésével is foglalkozik, amelyeket magazinunkban és tanácsadásunkban tesz közzé.

Kérdezzen bármit

Tamás

Tanácsot adunk Önöknek a kiválasztásban és technikai kérdésekben is.

06 1 999 6751(Hé-Pé, 7-15:30)

Kérdezzen
 
                    

Kapcsolódó termékek

Copyright © 1994 - 2022 Donoci, Kft, Minden jog fenntartva. Információ a személyes adatok feldolgozásáról. i