Összehasonlítani
Bejelentkezés
Regisztráció
Levý banner
Pravý banner

Hívjon minket,várjuk hívását

+36-1-999-6751 (Hé - Pé 7-15:30)
MENÜ
0 0 Ft
10 000 Ft feletti rendelés esetén ingyenes szállítás!
Kategóriák

Időben készüljön fel a tavaszra!

Kültéri házmegvilágítás

Tamás

Nemsokára itt a tavasz. Itt az idő tehát felkészülni. Azt kérdi hogyan? Világítsa meg kertjét és külterét, hogy a lehető legjobban élvezze majd a meleg napokat.

Mint minden évben a márciusi hónap jelzi a tavasz eljövetelét. Úgy gondoljuk, hogy önök is már várva várják a kertben eltöltött pillanatokat a családtagjaival illetve barátaival. Ahhoz hogy jól és biztonságban is érezzék magukat, itt az idő rendbe tenni kertjét. És nem csak ezt. Nagyon fontos és elengedhetetlen a megfelelő és minőséges kültéri megvilágítás


Praktikus lámpák a kertbe

Elsősorban arra kell ügyelni, hogy a kültérben jól lehessen majd látni. Vagyishogy elegendő fény legyen akkor is, ha már besötétedik és nem kell majd attól tartania,hogy belebotlik valamibe. Nagyon praktikusak lehetnek pl. a kerti érzékelős lámpák. Egészen biztos jól jönnek pl. a bejárati ajtók fölé. Itt ugyanis gyakran megesik hogy mindkét keze tele van és ilyenkor jól jönne még egy szabad kéz, mellyel felkapcsolná a lámpát. Az érzékelős lámpák ezt a problémát megoldják. Amint mozgást érzékelnek, automatikusan bekapcsolnak és ha eltávolodnak, maguktól ki is kapcsolnak. Ezen típusú lámpák megfelelnek garázsokhoz is, ahol szintén hasonló problémával szembesülhetünk. Itt jól jöhetnek a taposólámpák is, amelyek megkönnyítik a közlekedést a garázs felé vezető úton. A kerti munkákhoz, grillezésekhez ajánlatos az olyan lámpák használata, melyeket ha felkapcsolunk addig fog világítani, míg sajátkezűleg ki nem kapcsoljuk. Lehet ez mennyezeti vagy fali lámpa. Kellemes hangulatot teremthet különböző kerti lámpákkal is, melyek nemcsak hogy jól fognak világítani, de nagyszerüen is fognak kinézni.

Ne feledkezzen meg az esztétikáról sem

Kertjét nem csak hogy jól meg kellene világítani, de összességében jól is kellene kinéznie. Fontos tehát a lámpákat úgy elhelyezni, hogy kellemes hatása legyen és hogy valóban jól érezze magát kertjében. Ehhez hozzásegíthetik önt a különböző kültéri lámpatípusok. Vannak olyan lámpák, melyek nem túl nagy intenzitással világítanak, de kellemes hanulatot tudnak teremteni. Kertjébe különbözőképpen tudja elhelyezni a kerti és a napelemes lámpákat. További előnyük is van. Nincs üzemeltetési költségük. A napközben összegyüjtött napfény enegriájával világítanak. Este, sötétedés után kezdenek világítani. 

A kültéri kiülőkben igazán jól néznek ki a különböző függőlámpák. Különféle kialakításban elérhetőek. Vidéki hangulatot vagy éppen modern stílust is kölcsönözhetnek. A különböző napelemes lámpákkal vagy kerti lámpákkal kiegészítheti a medence körüli területet is.

A lámpákat különböző méretben, színben és kialakításban megtalálja. Mindenki megtalálja azt amit szeretne. S ezen felül még tavaszi kiárusítással is készülünk, ahol rengeteg kültréri lámpa lesz igencsak előnyös áron. Nemcsakhogy időben felkészül a tavaszra, de még spórolni is fog.Autor článku:

Tamás
Tamás Ügyfélszolgálati szakértő

Tamás az ügyfélszolgálat munkatársa. Többek között világítási tippek és lehetőségek keresésével is foglalkozik, amelyeket magazinunkban és tanácsadásunkban tesz közzé.

Kérdezzen bármit

Tamás

Tanácsot adunk Önöknek a kiválasztásban és technikai kérdésekben is.

+36-1-999-6751(Hé-Pé, 7-15:30)

Kérdezzen
 
                    

Kapcsolódó termékek

Hírlevél regisztráció

Akciók, kedvezmények és újdonságok az elsők között az Ön e-mailjére

Leiratkozás

Copyright © 1994 - 2021 Donoci, Kft, Minden jog fenntartva. Információ a személyes adatok feldolgozásáról. i