0
Kedvenc tételek
0

Önnek nincsenek kedvenc termékei.

Bejelentkezés
Regisztráció
Levy banner
Pravý banner

Hívjon minket,várjuk hívását

+36-1-999-6751 (Hé - Pé 7-15:30)
MENÜ
0 0 Ft
10 000 Ft feletti rendelés esetén ingyenes szállítás!
Kategóriák

Hogyan válasszon nálunk lámpát?

Tamás

Szivesen választana nálunk lámpát, te nem tudja hogyan? Nem gond. Segítünk.

Szeretne új csillárt, lámpát vagy éppen valamilyen szép világító dekorációt. Hogyan is válassza ki éppen azt, amire szüksége van? Néha ez kemény dió lehet, de nem nálunk. 

Mi alapján válasszunk?

Alapvető kérdés, melyet lámpa vásárláskor feltétlenül fel kell tennie, hogy milyen típusú lámpát is szeretne beszerezni. Elsősorban megválaszthatja hogy kültéri vagy beltéri lámpát szeretne. 
 
null          null
A beltéri lámpák esetében további kategóriák állnak majd rendelkezésére, ahol is bátran választhat az egyes lámpa típus kínálatból, mint pl. csillár, lámpák, mennyezeti vagy spotlámpák közül. Amennyiben tudja, hogy csillárt szeretne, elég kiválasztani a csillár kategóriát és itt beállítani a kívánt paramétereket. Megválaszthatja továbbá a konkrét helyiséget, vagy éppen a lámpa anyagát. Amennyiben fontos a beltér mérete, itt megválaszthatja a lámpa kívánt magasságát illetve szélességét. Ha éppenséggel egy adott gyártó termékeit részesíti előnyben, akkor sem kell az összes lámpa kínálattal bajlódania. Elég a szűrőben kiválasztani a kívánt gyártót és a rendszer csak az adott gyártó termékeit jeleníti meg. De ennél sokkal több paramétert is beállíthat. A lámpa kínálatot tovább szűkítheti pl. különböző funkciók alapján, szín alapján és hasonló. 
 
Lehet hogy nem is csak egy lámpát vásárol, hanem egyszerre az egész helységbe szeretne lámpákat választani. Ebben az esetben a fő kínálatban elég kiválasztani a konkrét helyiséget, melyet szeretne megvilágítani és így megjelenik az ebbe a helyiségbe alkalmas összes lámpa kínálat. Legyen az központi világítótest vagy kiegészítő lámpa. Amennyiben a LED megvilágítás kedvelője, elég kiválasztani a LED kategóriát. Itt megtalálja az összes LED technológiájú világítótesteket, melyek energiatakarékosak és manapság egyre jobban keresettebbek. 
 
Ha úgy döntött hogy kültéri lámpát szeretne vásárolni, itt is elég csak kiválasztani a kültéri lámpák kínálatát. A beltéri lámpákhoz hasonlóan, itt is elég bejelölni a kívánt paramétert és kiválasztani a megfelelő lámpát. Fölöslegesen így nem fognak megjelenni azok a lámpák, melyek nem tartalmazzák az ön által megadott paramétereket. 
 
null 

Nálunk mindent megtalál!

Ha a világítótesteken kívül mást is szeretne, ez sem gond. Némely lámpa világításához szükséges fényforrás vagy éppen elem is. Mindkettőt beszerezheti nálunk. Ismét elég kiválasztani a termék kategóriát és azonnal megjelenik az összes típusú termék az adott kategórián belül. Webáruházunkban különböző elektromossági anyagok is beszerezhetőek. A dugaljaktól kezdve egészen a füst érzékelőig, vagy éppen házszámok.
 
Ha azonban így sem sikerül megtalálnia azt amit szeretne, a konkrét kategoria kiválasztását követően, egyszerüen írja be a keresőbe azt amit keres. További lehetőség felkeresni munkatársainkat, akik bármiben szívesen segítenek. Legyen az segítség termék választásnál vagy müszaki tanácsadás. Kérését megírhatja e-mailben is vagy hívhat telefonon
 
null 

Autor článku:

Tamás
Tamás Ügyfélszolgálati szakértő

Tamás az ügyfélszolgálat munkatársa. Többek között világítási tippek és lehetőségek keresésével is foglalkozik, amelyeket magazinunkban és tanácsadásunkban tesz közzé.

Hírlevél regisztráció

Akciók, kedvezmények és újdonságok az elsők között az Ön e-mailjére

Leiratkozás