Összehasonlítani
Bejelentkezés
Regisztráció
Levy banner
Pravý banner

Hívjon minket,várjuk hívását

+36-1-999-6751 (Hé - Pé 7-15:30)
MENÜ
0 0 Ft
10 000 Ft feletti rendelés esetén ingyenes szállítás!
Kategóriák

Fedezze fel a Ledvance Smart+ intelligens világítást

A márkákról

Tamás

Az embereknek mindig örülniük kéne, ha hazamennek. Ezért szükséges otthonát kényelmesen felszerelni, hogy lehető legnagyobb kényelmet és komfortot biztosítsa. Ebben segíthetnek a Ledvance Smart + intelligens lámpatestek.

A Ledvance márka évek óta a piacon van. Történetük körülbelül 100 évvel ezelőtt kezdődött. Ez, valamint a továbbjutás érdekében tett nagy erőfeszítéseik vezető pozíciót garantálnak számukra a piacon a fények és fényforrások terén. Sikereik három fő pilléren alapulnak: a tökéletességre való törekvés, az új dolgok kitalálása és a kölcsönös bizalom. Nevük alapján ismerheti fel a fő hangsúlyt termékválasztékukban. Ez a LED technológiás világítás. Annak érdekében, hogy minden ügyfél élete a lehető legkellemesebb legyen, elsősorban az intelligens világításra koncentrálnak.


Ledvance Smart+ világítás

Az idő és a technikai fejlődés folyamatosan halad előre. Ez a gyártó, amely folyamatosan követi az új trendeket a LED-világítás és az intelligens otthonok területén, szintén sokat tud róla. A legjobb és legtökéletesebb intelligens világítást kínálják az Ön kényelme érdekében. Manapság már nem szükséges állandóan felállni a kapcsolóhoz, amikor a lámpákat le karja kapcsolni.A Ledvance Smart+ termékei ilyen lehetőségeket kínálnak Önnek, így mindent meg lehet tenni a kanapé kényelméből, vagy akár távolról is munkából vagy nyaralásból. Vezérelheti őket akár okostelefonnal, akár hangjával is. A Ledvance Smart+ intelligens lámpák kínálatában különféle típusú beltéri lámpákat talál, amelyek bármely modern házba illeszkednek. Beállíthatja a fényerőt és a színhőmérsékletet. Az RGB modul segítségével akár 16 millió szín közül választhat. A hangulattól függően mindig kiválaszthatja a megfelelő színt. Tehát, ha mennyezeti vagy fali intelligens lámpát keres, a Ledvance Smart+ segítségével biztosan meg fogja találni az Önnek megfelelőt.


Ledvance Smart+ intelligens izzók

Ha úgy dönt, hogy régi lámpáit kicseréli új intelligens lámpákra, tökéletes lehetőség áll Ön előtt. Ám ha nem akarja kicserélni a lámpáit, de szeretné megismerni az intelligens lámpák előnyeit, vásárolhat egy Ledvance Smart+ intelligens izzót is. Ezekkel csak ki kell venni a régi izzót és ki kell cserélni az intelligensre. Ezzel, akárcsak az intelligens lámpa esetén, a kanapé kényelméből kiválaszthatja a színhőmérsékletet vagy a fény intenzitását, kiválaszthatja a kedvének megfelelő színt és még sok minden mást.Kültéri Ledvance Smart+ lámpák

Már rendelkezik intelligens beltéri világítással de mi a helyzet a kültéri lámpákkal? Igen, élvezheti a luxust, és a kertben is szabályozhatja a világítást a kültéri szék kényelméből. Különböző típusú intelligens kültéri lámpák közül választhat. A kültéri lámpáktól kezdve a fali lámpákon át egészen a spotlámpákig. Előnyeik megegyeznek a belső világítással. Ezalatt a színek nagy választékát, a megvilágítási hőmérséklet változtatását és a távoli vezérlést értjük.A Ledvance Smart+ intelligens fények külön is beállíthatók, akár otthonán kívülről is. Tehát, ha szeretné megtapasztalni a lámpatestek távvezérlésének luxusát és kényelmét, és felfrissíteni az egész belső és külső teret is a Ledvance Smart+ lámpák biztosítani fogják Önnek mindezt. Ráadásul nagyszerű áron. Amellett, hogy áraik mindig nagyon előnyösek, most 20% kedvezmény jár az összes Ledvance Smart+ termékre. Ezt valóban érdemes megfontolni.

Autor článku:

Tamás
Tamás Ügyfélszolgálati szakértő

Tamás az ügyfélszolgálat munkatársa. Többek között világítási tippek és lehetőségek keresésével is foglalkozik, amelyeket magazinunkban és tanácsadásunkban tesz közzé.

Kérdezzen bármit

Tamás

Tanácsot adunk Önöknek a kiválasztásban és technikai kérdésekben is.

+36-1-999-6751(Hé-Pé, 7-15:30)

Kérdezzen
 
                    

Kapcsolódó termékek

Hírlevél regisztráció

Akciók, kedvezmények és újdonságok az elsők között az Ön e-mailjére

Leiratkozás

Copyright © 1994 - 2021 Donoci, Kft, Minden jog fenntartva. Információ a személyes adatok feldolgozásáról. i