0
Kedvenc tételek
0

Önnek nincsenek kedvenc termékei.

Bejelentkezés
Regisztráció
Levy banner
Pravý banner

Hívjon minket,várjuk hívását

+36-1-999-6751 (Hé - Pé 7-15:30)
MENÜ
0 0 Ft
10 000 Ft feletti rendelés esetén ingyenes szállítás!
Kategóriák

Fedezze fel a LED szalagok előnyeit

Tamás

Szeretné házát felélénkíteni? Próbálja meg LED szalagok segítségével.

LED szalagok és előnyei

Újra eljött az idő, amikor is hamarabb sötétedik és reggel is tovább tart a sötétség. Igen. Éppen elkezdődik azaz időszak, mikor is a nap túlnyomó részét nem a kültérben fogja tölteni, hanem otthonában. Ezért otthona belterét is szükséges úgy átalakítani, hogy kényelmesen és egyben kellemesen érezze magát. Nagyszerü dizájn kiegészítőként szolgálhatnak a különböző LED szalagok. A felhasználhatóságuk igen széles körű a beépítésük pedig nagyon egyszerű
Ami a LED szalagok bekötését és elhelyezését illeti, nem kell attól tartania, hogy nem fogja tudni egyedül elvégezni. A LED szalagok rugalmasak és alsó részük öntapadós. És ez csak egyet jelenthet. Elég csak a LED szalagot megfogni és a kívánt felületre ragasztani. 
 
 
 
null               null
 
Ha kedveli a színeket, a hagyományos diódás LED szalagokon kívül RGB LED szalagokat is beszerezhet. Ezek ugyanolyan LED szalagok, azzal a különbséggel, hogy három színű diódát tartalmaznak - kéket, pirosat és zöldet. Ezek az RGB LED szalagok másnéven színes LED szalagokként ismertek. Mondhatni, hogy alapjában véve a hagyományos LED szalagok modernebb és jobb verziójáról van szó és egyik előnyük, hogy színesen is világítanak. Ezekhez trafó és természetesen irányító is szükséges, hogy mindent kedve szerint betudjon állítani. 
 

A LED szalagok elhelyezése

Ha a hagyományos diódás LED szalagok vagy éppen a korszerűbb RGB LED szalagok mellett döntött, lehet hogy most éppen azon gondolkodik, hogy hová is lesz a legmegfelelőbb. Alkalmasak pl. különböző nappali bútorokra, polcok alá vagy szekrények éleire. Alkalmasak továbbá pl. lépcsőkre, konyhapult alsó részére vagy tükrökre. Bármilyen helyen nagyon ízlésesen nézhetnek ki. Sőt mi több, van még egy nagy pozitívum. Az összes többi LED világítótestekhez hasonlóan, a LED szalagok is energiatakarékosak, így nem fog sok pénzt költeni az üzemeltetésükre. Tehát nem csak hogy jól néznek ki, de még spórolni is fog velük. Bizonyosodjon meg róla!
 
               
 

Autor článku:

Tamás
Tamás Ügyfélszolgálati szakértő

Tamás az ügyfélszolgálat munkatársa. Többek között világítási tippek és lehetőségek keresésével is foglalkozik, amelyeket magazinunkban és tanácsadásunkban tesz közzé.

Hírlevél regisztráció

Akciók, kedvezmények és újdonságok az elsők között az Ön e-mailjére

Leiratkozás