Összehasonlítani
Bejelentkezés
Regisztráció
Levý banner
Pravý banner

Hívjon minket,várjuk hívását

+36-1-999-6751 (Hé - Pé 7-15:30)
MENÜ
0 0 Ft
10 000 Ft feletti rendelés esetén ingyenes szállítás!
Kategóriák

Eredeti UMAGE világítótestek

A márkákról

Tamás

Nem mindennapi dizájn és környezetbarát? Mindezt garantálja az UMAGE márkanév.

Mi mindent kínál az UMAGE márkanév?

Az UMAGE márka maga egy csoda. Ez a származási helyéből is ered. Ugyanis egy skandináv gyártóról van szó. E márkanév termékei az esztétikát, egyszerüséget és a funkcionalitást ötvözik. A világítótestek megmunkálása nagyon át van gondolva és nagy figyelmet szenteltek a környezetre is. Az eredmény és a cél egy nagyon érdekes, tökéletes dizájn kialakítása volt. A világítótestek csomagolása is nagyon izléses. A stílusos dobozok, melyekbe a gyártó a termékeket csomagolja, kiemelik a termékek egyediségét. 
 
     
 
A világítótestek dizájnja magában hordozza az északi országok hatását. Az egész gyártás és az összes lámpa eredete a dániai Koppenhágából ered. A gyártás a 2008-as évben kezdődött. Ettől kezdve a márkanév folyamatosan fejlődik és világszerte egyre több országba terjeszkedik. Manapság már több mint 2000 üzletben a világ különböző pontján megtalálható. 
 
     

Kínálat

Ami a kínálatot illeti, jelenleg nálunk ettől a gyártótól különböző egyedi lámpabúrákat találhatnak, melyek nem csak világítótestként szolgálnak. Higyje el, amint megkedveli ezt a stílust, rájön, hogy egy igazán nagyszerű dizájn elemről van szó, mely az egész helysége éke lehet. A lámpabúrákhoz nem hiányozhatnak a vezetékek sem. Így ezzel egy csodálatos csillár jöhet létre. Első pillantásra, némelyikük túlsúlyosnak tünhet, de az ellenkezője igaz, ami a súlyukat illeti, igazán könnyüek. Nem kell tehát attól tartania, hogy leszakad a mennyezet. 
 
Ha még ezidáig nem találkozott egy igazán érdekes világítótesttel és nem mindennapi északi dizájnnal, az UMAGE márkanév alatt mindezt megtalálja. Fedezze fel velünk e gyönyörű világítótestek varázsát.  
 

Autor článku:

Tamás
Tamás Ügyfélszolgálati szakértő

Tamás az ügyfélszolgálat munkatársa. Többek között világítási tippek és lehetőségek keresésével is foglalkozik, amelyeket magazinunkban és tanácsadásunkban tesz közzé.

Kérdezzen bármit

Tamás

Tanácsot adunk Önöknek a kiválasztásban és technikai kérdésekben is.

+36-1-999-6751(Hé-Pé, 7-15:30)

Kérdezzen
 
                    

Hírlevél regisztráció

Akciók, kedvezmények és újdonságok az elsők között az Ön e-mailjére

Leiratkozás

Copyright © 1994 - 2021 Donoci, Kft, Minden jog fenntartva. Információ a személyes adatok feldolgozásáról. i