Összehasonlítani
Bejelentkezés
Regisztráció
Levy banner
Pravý banner

Hívjon minket,várjuk hívását

+36-1-999-6751 (Hé - Pé 7-15:30)
MENÜ
0 0 Ft
10 000 Ft feletti rendelés esetén ingyenes szállítás!
Kategóriák

Design lámpák otthonába

Beltéri világítás

Tamás

Úgy döntött, hogy változtatásra van szüksége? És szeretne valami stílusosat? Válasszon design lámpa kínálatunkból.

Azok számára, akik kedvelik az érdekes és egyedi bútordarabokat, és ilyenekkel van berendezve otthonuk, fontos hogy maga a megvilágítás is összhangba legyen a helység kialakításával. Manapság már nem szükséges, hogy figyelme csak egy típusú lámpatestre korlátozódjon. A szokatlan és egyben egyedi benyomás keltéshez leginkább a design világítótestek széles választéka szolgálhat. Különböző alakú és színek formájában.
 
null 

Központi design lámpatestek

A fő megvilágítótest csaknem minden helység nélkülözhetetlen része. Ahol ezt a helység mérete megengedi, minden bizonnyal egy stílusos design csillár formájában fog a legjobban kiemelkedni. A nappaliba különböző méretű design csillárokat választhat. Itt különböző darabokat találhat. Néhány design csillár alakja hagyományos, amelyet a klasszikus csillárok esetében már megszokhattunk. De némelyiküknek azonban szokatlan a formájuk. A konyhába vagy az étkezőasztal fölé különböző design darabokat helyezhet el, amelyek különböző módon összefonódó fémszerkezetekből és kicsüngő izzókból állnak, melyek szintén nagyon ízlésesen néznek ki. A gyermekszobába vagy éppen a  hálószobába is választhat  design csillárjaink közül. 
 
 
null                 null
 
Jó hírünk van azok számára is, akiknek tekintettel kell lenniük a helység méreteire is. Központi lámpatestként tökéletesen megfelelnek a design mennyezeti lámpák, melyek alkalmasak alacsonyabb mennyezetű helységekbe. De mindez azonban nincs hatással a megvilágítás minőségére. Ezen lámpák kialakítsa is egyben nagyon érdekes és más lámpatestekhez is könnyen illeszthető.
 

Design asztali lámpák és lámpácskák

A fő megvilágítás már megvan, de még mindig hiányzik valami. A központi megvilágítás mellett nagyon fontos a kiegészítő megvilágítás is. A dizájn asztali lámpák tökéletesen megfelelnek ennek a célnak, például  hálószobába vagy gyermekszobába. Íróasztal megvilágításához is választhat valamelyik design darabból. A nappaliba pl. olvasáshoz vagy televízió nézéshez szintén alkalmasak ezek a típusú kiegészítő lámpák, mindenekelőtt az álló design lámpák. Sok közülük fényerő szabályozható is. Tehát ha egy ilyen lámpát választ, a fényintenzitást saját maga is megválaszthatja és beállíthatja. A design lámpák nemcsak hogy jól világítanak, de tökéletes dekorációként is szolgálnak.
 
 
null                   null
 
És ha ezek a design lámpák még mindig nem elégendőek, akkor ennél még többet is választhat. Például különböző design fénycsöveket, design spotlámpákat vagy fali lámpákat. Mindent tökéletesen összhangba hozhat és kombinálhat.

Autor článku:

Tamás
Tamás Ügyfélszolgálati szakértő

Tamás az ügyfélszolgálat munkatársa. Többek között világítási tippek és lehetőségek keresésével is foglalkozik, amelyeket magazinunkban és tanácsadásunkban tesz közzé.

Kérdezzen bármit

Tamás

Tanácsot adunk Önöknek a kiválasztásban és technikai kérdésekben is.

+36-1-999-6751(Hé-Pé, 7-15:30)

Kérdezzen
 
                    

Kapcsolódó termékek

Hírlevél regisztráció

Akciók, kedvezmények és újdonságok az elsők között az Ön e-mailjére

Leiratkozás

Copyright © 1994 - 2021 Donoci, Kft, Minden jog fenntartva. Információ a személyes adatok feldolgozásáról. i