Összehasonlítani
Bejelentkezés
Regisztráció
Levy banner
Pravý banner

Hívjon minket,várjuk hívását

+36-1-999-6751 (Hé - Pé 7-15:30)
MENÜ
0 0 Ft
10 000 Ft feletti rendelés esetén ingyenes szállítás!
Kategóriák

Dekoráció a kertjébe

Kültéri házmegvilágítás

Tamás

A világításnak nem csak a praktikus része fontos. A kertjének szépnek is kellene kinéznie.

A kültéri világítás nélkülözhetetlen része kertjének illetve külterének. A praktikus oldalán kívűl nem feledkezhetünk meg az esztétikai részéről sem. Mégiscsak a kültéri lámpák az elsők, melyeket minden vendége, de ön is először megpillant ha haza ér. 

Kerti kiülő vagy terasz

Amennyiben háza közelében terasz, filagória vagy hasonló kinti kiülő található, szükséges, hogy  ezek a  helységeket is szépek legyenek. Ez azt jelenti, hogy nem elég csak beállítani egy közönséges lámpát. A különböző kültéri függő lámák egy teljesen más benyomást keltenek majd. A függesztékek valóban nagyon ízlésesek és érdekesek lehetnek. További kültéri lámpák, melyeket a vásárlók szívesen használnak a filagóriák illetve teraszok díszítéséhez a különféle szoláris láncok és az ehhez hasonló típusú lámpák. Ezek a világítótestek gyakran használatosak karácsony idején, ez azonban ne tévessze meg önt. Manaspág ez egy kicsit már másképp van. Ezek a típusú lámpák nagyon közkedveltek a nyári hónapokban is. Ha szépen elhelyezi őket, valóban csodálatosan mutatnak majd.

Szoláris lámpák a kertjébe

További lámpák, melyeket fel lehet használni kellemes világításként, de ugyanúgy dekorációként is szolgálnak a napelemes lámpák. Sok közülük leszúrót is tartalmaz, így egyszerűen leszúrhatja a földbe, ahová csak szeretné. Vagy vannak olyanok amelyeket csak elég elhelyezni a megfelelő helyre. Ha több darabot szerez be, a járda mentén is elhelyezheti őket és így az egész valóban jól fog mutatni. Sőt mi több,a virágos illetve sziklakertbe szintén jól néznek majd ki a különböző állat-, törpe formájú motívumok illetve szoláris lámpák különböző színváltozatban.  Medence körüli megvilágítás

Azon szerencsések, akik saját medencével is rendelkeznek, a medence körül is kialakíthatnak egy kellemes és csodás helységet. A különböző napelemes lámpák illetve kerti lámpák lesznek az igazán megfelelőek. Amennyiben valóban nagy IP védettségű lámpát választ, mely a vízbe is alkalmas, beépítheti egyenesen a medencébe is. Vigyázzon azonban arra, hogy melyek ezek a világítótestek. Nem minden kültéri lámpát lehetséges ugyanis vízbe helyezni. 


Nefeledje el tehát a kerjét és   külterét is kellemesen és ízlésesen megvilágítani. Mégiscsak ez az első dolog, amit mindenki  előszor észrevesz.  


Autor článku:

Tamás
Tamás Ügyfélszolgálati szakértő

Tamás az ügyfélszolgálat munkatársa. Többek között világítási tippek és lehetőségek keresésével is foglalkozik, amelyeket magazinunkban és tanácsadásunkban tesz közzé.

Kérdezzen bármit

Tamás

Tanácsot adunk Önöknek a kiválasztásban és technikai kérdésekben is.

+36-1-999-6751(Hé-Pé, 7-15:30)

Kérdezzen
 
                    

Hírlevél regisztráció

Akciók, kedvezmények és újdonságok az elsők között az Ön e-mailjére

Leiratkozás

Copyright © 1994 - 2021 Donoci, Kft, Minden jog fenntartva. Információ a személyes adatok feldolgozásáról. i