Levý banner
Pravý banner
MENÜ
0 0 Ft
Az ingyenes szállításhoz hiányzik ingyenes szállítás!10 000 Ft
Kategóriák

Az Immax az intelligens világításvezérlés új világát hozza el

Újdonságok a Lámpák.hu-n

Tamás

A BEACON funkció lehetővé teszi, hogy egyetlen távirányítóval vezérelje az intelligens világítást a háztartásban. Nincs szükség mobilalkalmazásra az egyes eszközök vezérléséhez.

Az Immax intelligens otthoni eszközök gyártója több mint 100 féle dizájnos okosvilágítást kínál, amelyek Wi-Fi-n keresztül kommunikálnak, és TUYA chippel is rendelkeznek. Ennek köszönhetően más márkák hasonlóan felszerelt termékeivel is párosítható. A teljes eljárás ezután az Immax NEO PRO alkalmazáson keresztül történik.

A BEACON funkció mindent megváltoztat

Az új BEACON technológia nagy előnyt jelent egy háztartás minden felhasználója számára. A távirányítóval történő vezérlés egyszerűbb és gyorsabb. Fontos megemlíteni, hogy minden azzal a feltétellel történik, hogy a készülék rendelkezik a BEACON funkcióval ellátott TUYA chippel.


A vezeték nélküli vezérlés Bluetooth protokollon keresztül kommunikál, és létrehozza az úgynevezett mesh hálózati funkciót, ahol a jelet az egyes termékek között továbbítják. Ennek köszönhetően nagy távolságokat is elérhet. Képzelje el, hogy a nappaliban áll, és egyetlen kattintással a távirányítóján bevilágítja az egész háztartást.


A távirányítót az Immax NEO PRO alkalmazásban állíthatja be. Nemcsak a kijelölt lámpák alapvető be- és kikapcsolását választhatja meg, hanem elkészítheti a termékcsoport automatizálását is.

Kompatibilitás az egész piacon


Az Immax már alkalmazta ezt a funkciót a dizájnos intelligens világítás új kollekcióiban. A kínálatban függő, mennyezeti és asztali lámpákat talál. A BEACON funkciót az Immax NEO LITE intelligens RGB izzók is tartalmazzák.


Az Immax lámpák a különféle rendszerekkel való maximális kompatibilitásukról ismertek. Ilyen például az iOS, az Android, az Amazon Alexa hangsegédek, az Apple Siri parancsikonok és a Google Asszisztens. A TUYA chipnek köszönhetően teljes mértékben kompatibilisek a LIDL márka termékeivel és más termékekkel is.

TIPP: Próbálja ki a BEACON funkciót a háztartásában. Az új kollekcióból az Immax NEO LITE ASTA lámpát kell kiemelnünk. Lenyűgözött minket a kialakítása és a 125 cm-es mérete.Autor článku:

Tamás
Tamás Ügyfélszolgálati szakértő

Tamás az ügyfélszolgálat munkatársa. Többek között világítási tippek és lehetőségek keresésével is foglalkozik, amelyeket magazinunkban és tanácsadásunkban tesz közzé.

Lépjen kapcsolatba velünk

Tamás

Tanácsot adunk Önöknek a kiválasztásban és technikai kérdésekben is.

06 1 999 6751(Hé-Pé, 8-17:30)

Kérdezzen
 
                    

Copyright © 1993 - 2024 Donoci®, Kft, Minden jog fenntartva. Információ a személyes adatok feldolgozásáról. i