Összehasonlítani
Bejelentkezés
Regisztráció
Levý banner
Pravý banner

Hívjon minket,várjuk hívását

+36-1-999-6751 (Hé - Pé 7-15:30)
MENÜ
0 0 Ft
10 000 Ft feletti rendelés esetén ingyenes szállítás!
Kategóriák

Artemide világítótestek

A márkákról

Tamás

Kedveli a luxust és a stílusos darabokat? Az Artemide világítótestek mindkettőt kínálják. És nem csak ezt!

Minőség és egyedi dizájn, ez az Artemide márkanév!

Az Artemide márkanévre hallgató világítótestek eredete Olaszországba nyúlik. A márkanév az 1960-as évben lett megalapítva nem messze Milánótól, Ernesto Gismondi és Sergioo Mazzának köszönhetően. Az Artemide világítótestek főleg háztartási, irodai, kültéri világítótestek tervezésére és fejlesztésére irányulnak. Az Artemide vállalat  a folyamatos fejlesztéseinek köszönhetően mára már az élre került, ami a dizájn világítótesteket illeti. 
 
null 
Egyediségük az eredeti kialakításban és a nemmindennapi külalakban rejlik. Mindez a legnagyobb dizajnéroknak az érdeme. Köszönhetően annak, hogy a vállalat a legújabb bevált technológiát alkalmazza, a minőséget illetően valóban elsőosztályú darabok jönnek létre. Annak ellenére, hogy valóban a modern design csúcsát jelképezik, gyakran megtalálhatjuk múzeumokban vagy egyéb design gyüjteményekben. És nem csak nálunk, hanem az egész világon. 
Az Artemide világítótesteket megtalálja az összes kategóriában. Különböző lámpáktól kezdve egészen a mennyezeti lámpákig, csillárokig és még más egyéb lámpákig. Az Artemide márkát a  LED-es lámpák kategóriájában is megtaláljuk. Röviden, mindenki aki kedveli a szokatlan lámpákat és az egyedi dizájnt, az Artemide márkával jó helyen van.  
 
null                                      null
 

Autor článku:

Tamás
Tamás Ügyfélszolgálati szakértő

Tamás az ügyfélszolgálat munkatársa. Többek között világítási tippek és lehetőségek keresésével is foglalkozik, amelyeket magazinunkban és tanácsadásunkban tesz közzé.

Kérdezzen bármit

Tamás

Tanácsot adunk Önöknek a kiválasztásban és technikai kérdésekben is.

+36-1-999-6751(Hé-Pé, 7-15:30)

Kérdezzen
 
                    

Hírlevél regisztráció

Akciók, kedvezmények és újdonságok az elsők között az Ön e-mailjére

Leiratkozás

Copyright © 1994 - 2021 Donoci, Kft, Minden jog fenntartva. Információ a személyes adatok feldolgozásáról. i