Levý banner
Pravý banner
MENÜ
0 0 Ft
Az ingyenes szállításhoz hiányzik ingyenes szállítás!10 000 Ft
Kategóriák

A Philips intelligens világítás megkönnyíti életét

A márkákról

Tamás

Az intelligens világítás itt van az Ön számára, hogy könnyebbé, és nehézségek nélkülivé tegye az életét.

Az intelligens világítás elsősorban Önt szolgálja. Nem akarja, hogy hosszú órákat töltsön a telefonnal, hogy bekapcsoljon egy izzót. Az igazán intelligens világítás alkalmazkodik az Ön életmódjához és helyzeteihez.

Hogyan teszi könnyebbé az életét az intelligens világítás?

Elérhető az Ön számára attól a pillanattól kezdve, hogy felébred, egészen addig, amíg lefekszik. Mikor fogja értékelni, hogy otthonában valóban okosak a lámpák?

  1. A halvány piros lámpa mindig elkíséri Önt a folyosón az éjszaka közepén, hogy biztonságban legyen. És mindezt a mozgásérzékelőnek köszönhetően anélkül, hogy a sötétben kapcsolót kellene keresni. Még a kicsik sem fognak félni éjszaka a WC-hez vezető úton. És nem kell attól tartania, hogy megsérül egy éjszakai kirándulás során.
  2. Mindkét keze tele van szatyrokkal, amikor visszatér a vásárlásból? Nincs több keze, így értékelni fogja, hogy automatikusan felgyullad a fény amikor elsétál mellette.
  3. A színspektrum alkalmazkodik a nappal és az éjszaka menetéhez, valamint az Ön bioritmusához. A nappali kék fény támogatja Ön és gyermekei gondolkodását, például házi feladat írásakor. Egy mozgalmas nap végén kellemesebbé teszi az olvasási vagy pihenési időt, és felkészít egy kényelmes éjszakai alvásra.
  4. Az intelligens világítás kellemes légkört teremt Ön körül. Vacsora vagy táncmulatság? Bármilyen helyzetet képes kezelni.
  5. Alkalmazkodó és rugalmas. A fény erősségét és színhőmérsékletét saját maga vagy napi rutinja szerint állíthatja be. Nem korlátozza az egy lámpa = egy kapcsoló aránya. Hozza létre fényzónáit, és hozza létre otthonában a világítás új dimenzióját.


Szeretném elkezdeni. Hogyan? 

Az intelligens világítás telepítése nagyon egyszerű. Csak néhány percet vesz igénybe, és mindenki meg tudja csinálni. Még az otthonát sem kell testre szabnia, mert nincs szükség vezetékezési átalakításra. Csak vásárolnia kell egy izzók, fel kell csavarnia, párosítania kell az alkalmazással, és kész. Az Philips Hue izzó induló készlet vásárlása a legjobb választás a technológia első megismeréséhez.

De kezdheti egy beltér kivilágítása megvásárlásával is. Legtöbbjük (a Philips Hue esetében mindegyik) páros vezérléssel rendelkezik, így közvetlenül a telepítés után már az alapvető fényjelenetek állnak rendelkezésére, amelyeket beállíthat és eljátszhat a világítás intenzitásával. Ezután egyszerűen hozzáadhat további lámpákat, és tovább bővítheti intelligens világítását. Az intelligens világítás vezérlésére többféle módot is használhat. Az első a mobiltelefon, de a kapcsolók vagy érzékelők is, vagy a hangjával irányíthatja.


A Philips Hue segítségével a jövőbe fektet be

Az intelligens világítás új lehetőségek világát nyitja meg. Rövidesen egy olyan, amelyet egy közönséges izzóról nem ismer fel. Olyan megoldásról beszélünk, amely aktívan alkalmazkodik Önhöz, és Ön tovább tudja majd bővíteni. És higgye el nekünk, ezt fogja tenni. Mert hihetetlenül egyszerű. És szórakozás is egyben.


Autor článku:

Tamás
Tamás Ügyfélszolgálati szakértő

Tamás az ügyfélszolgálat munkatársa. Többek között világítási tippek és lehetőségek keresésével is foglalkozik, amelyeket magazinunkban és tanácsadásunkban tesz közzé.

Kérdezzen bármit

Tamás

Tanácsot adunk Önöknek a kiválasztásban és technikai kérdésekben is.

06 1 999 6751(Hé-Pé, 8-17:30)

Kérdezzen
 
                    

Copyright © 1994 - 2022 Donoci, Kft, Minden jog fenntartva. Információ a személyes adatok feldolgozásáról. i