Levý banner
Pravý banner
MENÜ
0 0 Ft
Az ingyenes szállításhoz hiányzik ingyenes szállítás!10 000 Ft
Kategóriák

A Lampak.hu-n érdemes vásárolni

A Lampak.hu-n érdemes vásárolni
Vásárlásról

Tamás

A Lámpák.hu-nál arra törekszünk, hogy vásárlóink vásárlása a lehető legkényelmesebb legyen. Ezért e-shopunkban magától értetődő az ingyenes szállítás és a 60 napos visszaküldési határidő.

Tudjuk, hogy az elégedett vásárló vissza fog térni, ezért mindent megteszünk annak érdekében, hogy egy jól szervezett, inspirációval teli e-shopot, kényelmes vásárlást, valamint gyors és megbízható szállítást kínálhassunk. A vásárlók igényei és érdeklődési körei folyamatosan nőnek, ezért folyamatosan igazítjuk kínálatunkat vásárlóink aktuális igényeihez, és új módokat keresünk a vásárlás kényelmesebbé és komfortosabbá tételére.


Ingyenes szállítás és meghosszabbított visszaküldési időszak

  • Szeretnénk, ha vásárlóink a lehető legtöbb előnnyel járnának a vásárlás során, ezért kínálunkingyenes kiszállítást a normál árukhoz, ha elér egy bizonyos rendelési értéket.
  • Ezenkívül 60 napra meghosszabbítottuk az áruk visszaküldésének szokásos időtartamát. (Csak fogyasztói ügyfeleknek, azaz nem adott meg azonosítót vagy áfaazonosítót a megrendelésben). További információkat az ÁSZF-ben talál.


Széles kínálat és gyors szállítás

  • Jelenleg több mint 200 világítástechnikai márka áruit kínáljuk, és 50 ezer féle termékből válogathatnak a vásárlók a jól szervezett kategóriákban.
  • A mai napig több mint 4 millió megrendelést teljesítettünk, és idén októberben befejeztük egy új, modern raktár építését, amellyel gyorsabban tudunk reagálni a termékpalettánk iránti növekvő keresletre.Munkánkat elhivatottan és fejlődni vágyva végezzük, elégedett vásárlóink több ezer pozitív visszajelzése, valamint cégünk ismételt felkerülése az európai e-kereskedelmi vezetők rangsorába, bizonyítja, hogy sikerül megbízható partnernek lennünk ügyfeleink számára. E-shopunk széles választékot, jó tanácsokat, de inspirációt is kínál, hogy több fényt vihessen otthonába.Autor článku:

Tamás
Tamás Ügyfélszolgálati szakértő

Tamás az ügyfélszolgálat munkatársa. Többek között világítási tippek és lehetőségek keresésével is foglalkozik, amelyeket magazinunkban és tanácsadásunkban tesz közzé.

Lépjen kapcsolatba velünk

Tamás

Tanácsot adunk Önöknek a kiválasztásban és technikai kérdésekben is.

06 1 999 6751(Hé-Pé, 8-17:30)

Kérdezzen
 
                    

Copyright © 1994 - 2023 Donoci, Kft, Minden jog fenntartva. Információ a személyes adatok feldolgozásáról. i