Összehasonlítani
Bejelentkezés
Regisztráció
Levy banner
Pravý banner

Hívjon minket,várjuk hívását

+36-1-999-6751 (Hé - Pé 7-15:30)
MENÜ
0 0 Ft
10 000 Ft feletti rendelés esetén ingyenes szállítás!
Kategóriák

Philips és leányvállalatai

A márkákról

Tamás

Kedveli a Philips termékeket és jó velük a tapasztalata? A Philips gyártónak azonban vannak kisebb márkanevei, amelyek ehhez a gyártóhoz tartoznak!

Úgy döntött, hogy szeretne lámpákat beszerezni, és legjobban a Philips gyártó minőségében bízik? Miért ne. Ez a vállalat már több éve van a piacon és a minősége valóban elsőosztályú. A vállalat létrehozása még az 1981-es évig nyúlik vissza, amelyet Gerard Philips édesapjával együtt alapított meg. Ez egy holland cég, amely Eindhoven városában lett megalapítva. A Philips cég rengeteg szakágra speciálizálódik, és egyik ilyen a világítás technika, amelyet nálunk is megtalálhat. A Philips cég kínálatában megtalálja csaknem az összes világítástechnikát, amelyre bel- és külterében szüksége lehet. Kínálatuk kiterjed az okos otthon megvilágítására is. 
null 

Philips és leányvállalatai

Ha kedveli a Philips márkájú világítás technikát és egyéb termékeit, biztosan tudja azt is, hogy ha a Philips gyártó név nincs is rajta a terméken, attól még e márkanév alá tartozhat. Ez azt jelenti, hogy a Philips cég része további kisebb cégek is lehetnek. A minőség azonban mindig ugyanazon a szinten marad.
 
 
null 

Lirio by Philips

A Lirio by Philips vállalat éppen az egyik ilyen, amely a Philips márkanév alá tartozik. Ez a márkanév kortárs belga design lámpákat kínál, nemcsak nálunk, hanem világszerte. A LIRIO fő termékkínálata a dekorációs lámpák, melyek kíváló minőségű anyagból vannak gyártva. Ezzel a márkanévvel nagyon gyakran találkozhatunk a mennyezeti lámpáknál is, legyen az mennyezeti vagy függesztékes. De legyen az állólámpa vagy asztali lámpa, egészen biztos hogy a kivitelezésében és minőségében nem fog csalódani. 
nullnull 
 

Philips Bright Light

A Philips márka további megvilágítási technika kollekciójának megnevezése a Bright Light. Ez a név elsősorban egy atraktív megvilágítási típusról és elsőosztályú világítótestről szól. Itt megtalálhatóak a különféle kültéri lámpák, mint pl. kerti lámpák és még sok más és természetesen beltéri spotlámpák vagy álló lámpák, fali lámpák, mennyezeti lámpák is. 
null 

Philips Eseo

A Philips Eseo szintén egy olyan márkanév, amely a Philips cég alá tartozik. Ez alatt a márkanév alatt többnyire konyhai lámpákat illetve nappali és hálószobai lámpákat találhatnak meg.
 
null 
 

Philips Massive

Továbbá nem feledkezhetünk meg a híres Philips Massive márkanévről sem. Híres a az elsőosztályú minőségéről és ugyanugy nagyon közkedvelt az ára miatt is. Az érvényes európai szabályok és szigorú ellenőrzések, amelyeknek minden termék megfelel, biztosítják a vásárló elégedettségét. Itt is megtalálhatóak a különféle csillárok, spotlámpákbeépíthető lámpák vagy kültéri lámpák.
 
 
 
 
null 

Philips Podium

Philips Podium egy további kisebb Philips márkanév alá tarozó cég, amely hasonlóan mint a többi, elsőosztályú minőséget és széles termékkínálatot biztosít. 
 
 null

Philips Pila

Az utolsó márkanév a Philips Pila. A Philips Pila márka számos világító testet kínál, és nagyon gyakran a LED megvilágításra összpontosul, pl. LED izzók
null
A Philips és leányvállalatai nagyszerű és minőséges világító testeket kínálnak, melyekben biztosan nem fognak csalódani. 
 

Autor článku:

Tamás
Tamás Ügyfélszolgálati szakértő

Tamás az ügyfélszolgálat munkatársa. Többek között világítási tippek és lehetőségek keresésével is foglalkozik, amelyeket magazinunkban és tanácsadásunkban tesz közzé.

Kérdezzen bármit

Tamás

Tanácsot adunk Önöknek a kiválasztásban és technikai kérdésekben is.

+36-1-999-6751(Hé-Pé, 7-15:30)

Kérdezzen
 
                    

Hírlevél regisztráció

Akciók, kedvezmények és újdonságok az elsők között az Ön e-mailjére

Leiratkozás

Copyright © 1994 - 2021 Donoci, Kft, Minden jog fenntartva. Információ a személyes adatok feldolgozásáról. i