Levý banner
Pravý banner
MENÜ
0 0 Ft
Az ingyenes szállításhoz hiányzik ingyenes szállítás!10 000 Ft
Kategóriák
Ez a termék nincs raktáron. Hasonló terméket Választottunk Önnek.

Brilagi - LED Dimmelhető mennyezeti lámpa MANAROLA SMART LED/24W/230V 2700-6500K tölgy átm. 41 cm Wi-Fi + távirányító Tuya

A csomagolás nyitott, eredeti vagy nem eredeti dobozban, nem használt
Dimmelhető mennyezeti lámpa LED technológiával. A lámpa csak az első bekapcsoláskor villog – nem világít. A teljes körű működéshez és vezérléshez Wi-Fi-hez kell csatlakozni. E kapcsolat nélkül a lámpa... Több információ
Ez a termék nincs raktáron.
Eredeti ár: 49 090 Ft
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Termékleírás

  • Dimmelhető mennyezeti lámpa LED technológiával.
  • A lámpa csak az első bekapcsoláskor villog – nem világít. A teljes körű működéshez és vezérléshez Wi-Fi-hez kell csatlakozni. E kapcsolat nélkül a lámpa nem fog működni.
  • Elegáns és egyszerű kialakítás.
  • A funkciók a mellékelt távirányítóval állíthatók be.
  • Színhőmérséklet: 2700 - 6500K.
  • A lámpa üzembe helyezése és beállítása egyszerű az ingyenes Immax Neo alkalmazáson keresztül.
  • Az Immax Neo rendszer teljes mértékben kompatibilis a ZigBee 3.0 platformon kommunikáló Philips HUE rendszerrel. Emellett kompatibilis az Amazon Alexa, a Google Assistant, az Apple Siri parancsikonokkal, az iOS és az Android alkalmazásokkal is.

Töltse le az Immax NEO alkalmazást, szkennelje be a QR-kódot, amely csatlakozik az Immax NEO SMART BRIDGE-hez, és egy pillanat alatt láthatja az összes funkciót és terméket, amelyeket így könnyedén vezérelhet. Az izzók a SMART BRIDGE nélkül is vezérelhetők távirányítóval (csak az alapvető be/ki vagy fényerőszabályozási funkciók). Az intelligens otthonát hanggal, mobiltelefonnal, táblagéppel vagy távirányítóval is vezérelheti.

Az Immax NEO a globális Tuya platformon működik, amely képes az összes eszközt egyetlen vezérelhető egységbe integrálni. A világításon és az okosotthon számos elemén kívül olyan biztonsági elemeket is képes kezelni, mint a riasztó, a kamerák és a különböző biztonsági érzékelők. Az alkalmazás támogatja a telefonon általában használt nyelvet.

Megfelel az FSC tanúsítványnak, amely világszerte támogatja a környezettudatos, társadalmilag előnyös és gazdaságilag életképes erdőgazdálkodást, ezáltal segítve a világ eltűnőben lévő, veszélyeztetett és pusztuló erdeinek védelmét.A felhasznált természetes anyagok egyedi megjelenést kölcsönöznek minden terméknek. A jellegzetes faelemek csomókkal és felépítésükkel garantálják az egyes termékek egyediségét, így előfordulhat, hogy nem teljesen passzol az arculathoz. Ezért szeretnénk felhívni a figyelmet arra, hogy a felhasznált természetes anyagok sokfélesége miatt nem vonatkozik rá a panasz.

A távirányító megjelenése és funkciói a lámpa sorozatától függően eltérőek lehetnek, mert a gyártó folyamatosan törekszik a fejlesztésére.

Értékelés

Értékelések megjelenítése

Jelenleg a termékről még nem érkezett szóbeli vélemény. Legyen Ön az első!

Kérdések a termékről

A hozzászólásokban még nincs jegyzet

Lépjen kapcsolatba velünk

Tamás

Tanácsot adunk Önöknek a kiválasztásban és technikai kérdésekben is.

06 1 999 6751(Hé-Pé, 8-17:30)

Forduljon hozzánk

Banner patička

Copyright © 1994 - 2024 Donoci, Kft, Minden jog fenntartva. Információ a személyes adatok feldolgozásáról. i