0
Kedvenc tételek
0

Önnek nincsenek kedvenc termékei.

Bejelentkezés
Regisztráció
Levy banner
Pravý banner

Hívjon minket,várjuk hívását

+36-1-999-6751 (Hé - Pé 7-15.30)
MENÜ
0 0 Ft
10 000 Ft feletti rendelés esetén ingyenes szállítás!
Kategóriák

A megrendelés feldolgozása

Tamás

A megrendelések feldolgozása munkanapokon történik 7:00 – 15:30 között.
A megrendelés feldolgozásaként megjelölt időpontokon kívül is van lehetőség a megrendelés leadására, amennyiben az a munkaidő lejárta után történik, az azt követő napon kerül feldolgozásra.
Ügyfélszolgálatunk minden esetben e-mailben vagy telefonon visszaigazolja, hogy mikor tudja teljesíteni a megrendelését. A megrendelt áruk szállítási ideje a rendelkezésre állás és a összekészítés figyelembe vételével a lehető legrövidebb idő. Általános teljesítési határidő a visszaigazolástól számított 2-3 munkanapon belül. A vevőt a szállítási határidő esetleges meghosszabbításáról időben tájékoztatjuk. Az áru kézbesítettnek van tekintve, amennyiben a vevő által megadott címre lett kézbesítve.
Ha az áru két különböző időszakban lesz elküldve, például azért, mert a megrendelt termékek közül valami épp nincs raktáron, akkor a vevő csak
egyszer fizet szállítási díjat!


A termékek adatlapján megjelenített képek eltérhetnek a valóságtól, bizonyos esetekben illusztrációként szerepelnek. Cégünk nem vállal felelősséget az
esetleges technikai ismertetők a beszállító vagy rajta kívülálló okok miatt történő, előzetes bejelentés nélküli változása miatt.
Fenntartjuk a jogot a már visszaigazolt megrendelések visszautasítására részben vagy teljes egészében. Részben történő teljesítésre kizárólag a
megrendelővel történő egyeztetést követően kerülhet sor! A termék vételárának előre történő kiegyenlítése esetén az összeg visszautalásra kerül a feladó részére.
A vevő is törölheti indoklás nélkül a rendelést, ezt a megrendelésnek az eladó által való
megerősítéséig teheti meg.

Autor článku:

Tamás
Tamás Ügyfélszolgálati szakértő

Tamás az ügyfélszolgálat munkatársa. Többek között világítási tippek és lehetőségek keresésével is foglalkozik, amelyeket magazinunkban és tanácsadásunkban tesz közzé.

Hírlevél regisztráció

Akciók, kedvezmények és újdonságok az elsők között az Ön e-mailjére

Leiratkozás

Copyright © 1994 - 2019 Donoci, Kft, Minden jog fenntartva.