Bejelentkezés
Levý banner
Pravý banner
MENÜ
0 0 Ft
Az ingyenes szállításhoz hiányzik ingyenes szállítás!10 000 Ft
Kategóriák

A megrendelés feldolgozása

Vásárlásról

Tamás

A megrendelések feldolgozása munkanapokon történik 7:00 – 15:30 között.
A megrendelés feldolgozásaként megjelölt időpontokon kívül is van lehetőség a megrendelés leadására, amennyiben az a munkaidő lejárta után történik, az azt követő napon kerül feldolgozásra.
Ügyfélszolgálatunk minden esetben e-mailben vagy telefonon visszaigazolja, hogy mikor tudja teljesíteni a megrendelését. A megrendelt áruk szállítási ideje a rendelkezésre állás és a összekészítés figyelembe vételével a lehető legrövidebb idő. Általános teljesítési határidő a visszaigazolástól számított 2-3 munkanapon belül. A vevőt a szállítási határidő esetleges meghosszabbításáról időben tájékoztatjuk. Az áru kézbesítettnek van tekintve, amennyiben a vevő által megadott címre lett kézbesítve.
Ha az áru két különböző időszakban lesz elküldve, például azért, mert a megrendelt termékek közül valami épp nincs raktáron, akkor a vevő csak
egyszer fizet szállítási díjat!


A termékek adatlapján megjelenített képek eltérhetnek a valóságtól, bizonyos esetekben illusztrációként szerepelnek. Cégünk nem vállal felelősséget az
esetleges technikai ismertetők a beszállító vagy rajta kívülálló okok miatt történő, előzetes bejelentés nélküli változása miatt.
Fenntartjuk a jogot a már visszaigazolt megrendelések visszautasítására részben vagy teljes egészében. Részben történő teljesítésre kizárólag a
megrendelővel történő egyeztetést követően kerülhet sor! A termék vételárának előre történő kiegyenlítése esetén az összeg visszautalásra kerül a feladó részére.
A vevő is törölheti indoklás nélkül a rendelést, ezt a megrendelésnek az eladó által való
megerősítéséig teheti meg.

Autor článku:

Tamás
Tamás Ügyfélszolgálati szakértő

Tamás az ügyfélszolgálat munkatársa. Többek között világítási tippek és lehetőségek keresésével is foglalkozik, amelyeket magazinunkban és tanácsadásunkban tesz közzé.

Kérdezzen bármit

Tamás

Tanácsot adunk Önöknek a kiválasztásban és technikai kérdésekben is.

06 1 999 6751(Hé-Pé, 7-15:30)

Kérdezzen
 
                    

Copyright © 1994 - 2022 Donoci, Kft, Minden jog fenntartva. Információ a személyes adatok feldolgozásáról. i