Levý banner
Pravý banner
MENÜ
0 0 Ft
Az ingyenes szállításhoz hiányzik ingyenes szállítás!10 000 Ft
Kategóriák

WiZ, világítás a mindennapi élethez

A márkákról

Tamás

A WiZ intelligens világítás alkalmazkodik az Ön életmódjához, és megfelelő hangulatot teremt a nap minden pillanatához. Egyszerű telepítésével és intuitív vezérlésével, valamint a termékek széles választékával tűnik ki.

Az intelligencia és az egyszerűség vonzza egymást, amikor a WiZ-ről van szó. Bemutatjuk a WiZ világítást, amely otthonát okosotthonná változtatja, és szükség szerint világítja meg

Hogyan kell elindítani és telepíteni

A WiZ azt az elvet követi, hogy a nagyszerű világításhoz nincs szükség kézikönyvre. A WiZ lámpák felszerelése és csatlakoztatása nagyon egyszerű. Csak csavarja be az izzót vagy dugja be a lámpát. A Wiz Connected alkalmazás végigvezeti Önt a teljes telepítésen, és megmutatja ennek a világításnak az összes előnyét. A lámpák utólagos vezérlése is nagyon egyszerű. Használhatja a már említett mobilalkalmazást, a WiZmote kontrollert vagy saját hangját. Ezenkívül a WiZ világítás kompatibilis a legtöbb intelligens otthoni ökoszisztémával, mint például a Google Home, a Siri vagy az Alexa.

Termékek széles kínálata

Válasszon a termékek széles kínálatából, a szabványos LED izzóktól kezdve a stílusos izzószálas izzókon át a mennyezeti lámpákig, és a speciális kiegészítőkig. Csak Önön múlik hogy melyikkel kezd.


Mitől tűnik ki a WiZ világítás?

A WiZ világítás okos és könnyen használható. Rugalmasságának, széles termékkínálatának és nagyszerű alkalmazásának köszönhetően is imádni fogja. Szeressen bele néhány funkciójába:


  1. Jelenet beállítása. Tegye hangulatossá otthonát egy családi vacsorára, vagy adjon megismételhetetlen látogatási élményt vendégeinek. A Wiz világítás könnyen segít ebben.
  2. Vezérlés bárhonnan. Dolgozik, és elfelejtette lekapcsolni a villanyt? Nem probléma, akkor is irányíthatja a WiZ-t, ha távol van.
  3. Időbeosztások. A WiZ követni fogja az Ön napi rendszerét, esetleg háztartása többi tagjának rendszerét is.
  4. Cirkadián ritmus. Automatikusan alkalmazkodik a napszakhoz, nem szükséges semmilyen módon szabályozni. A Wiz világítás segít felkelni és feltöltődni reggeli közben, és segít a gyerekeknek a házi feladatra összpontosítani. Egy mozgalmas nap végén megfelelő fénybeállítást biztosít az olvasáshoz vagy a pihenéshez.
  5. Villamosenergia-fogyasztás figyelése. A közvetlenül a mobilalkalmazásban található egyértelmű statisztikáknak köszönhetően Ön irányíthatja lámpáinak energiafogyasztását.


A család minden tagja megtanulja a WiZ használatát. A telepítés különösen intuitív és egyszerű. A lámpákon kívül nincs szükség további hardverre, a WiZ világításnak csak a Wi-Fi-re van szüksége. A lámpák utólagos vezérlése is nagyon egyszerű. Röviden, a megfelelő otthoni kényelem megteremtése még soha nem volt ilyen egyszerű.



Autor článku:

Tamás
Tamás Ügyfélszolgálati szakértő

Tamás az ügyfélszolgálat munkatársa. Többek között világítási tippek és lehetőségek keresésével is foglalkozik, amelyeket magazinunkban és tanácsadásunkban tesz közzé.

Lépjen kapcsolatba velünk

Tamás

Tanácsot adunk Önöknek a kiválasztásban és technikai kérdésekben is.

06 1 999 6751(Hé-Pé, 8-17:30)

Kérdezzen
 
                    

Copyright © 1994 - 2024 Donoci, Kft, Minden jog fenntartva. Információ a személyes adatok feldolgozásáról. i