Összehasonlítani
Bejelentkezés
Regisztráció
Levý banner
Pravý banner

Hívjon minket,várjuk hívását

+36-1-999-6751 (Hé - Pé 7-15:30)
MENÜ
0 0 Ft
10 000 Ft feletti rendelés esetén ingyenes szállítás!
Kategóriák

HUE - Inteligens megvilágítási rendszer távirányítóval

Tanácsadás
Válaszolt:
TamásTamás

Válasz:

Philips HUE egy brilliáns LED technológia, amellyel egyedi módon működtetheti otthona megvilágítását. A világítótestek összekapcsolásával, vezeték nélküli kapcsolási lehetőségekkel, praktikus applikációk letőltésével az okostelefonunkra vagy tabletünkre egy izgalmas, egyedi használatot biztosítanak számunkra.

Működtesse otthona világítását távolról! Mikor hazaérkezik, a világítás bekapcsol, vagy egyszerűen csak válassza a relax funkciót és heveredjen le a kanapéra. Ha már elfáradt és nincs kedve felkelni, egyszerűen kikapcsolhatja a telefonja segítségével a világítást.
 
Villogással és a színek változásásával figyelmeztetnek bennünket, egy előre meghatározott program szerint a különböző eseményekre. Nagyon jól alkalmazhatóak például a hallássérültek otthonaiban, amikor egy jelzés igen fontos információt nyújthat - tegyük fel a gáztűzhely kikapcsolása.
 
Mi a teendő?
 
1. Vásároljon egy alap készletet az intelligens világításból.
2. Helyezze be az izzót a világítótestbe, majd kösse be az elektromos hálózatba.
3. Kapcsolja össze a bridge-el - automatikusan bekapcsol. Bridge minden HUE alapkészlet tartozéka.
4. Töltse le a HUE applikációt - kövesse az utasításokat. Az applikáció ingyenes.
5. Bővítsen - a HUE rendszer bővíthető akár 50 Philips HUE izzóval és világítótesttel.
 
A rendszert a beállítást követően, használhatjuk hagyományos izzóként is. Természetesen működtethetjük őket az "okostelefonunkról" az alkalmazás segítségével.

Bridge
Bridge, a lelke a HUE rendszernek. Ez a híd a HUE alkalmazás (a mobilon vagy a tableten) és az izzók között. Ezen felül a Bridge összekapcsolja a HUE rendszerét a külvilággal. Segítségével működtetheti a mobiltelefonjáról vagy tabletjéről otthona világításának összes funkcióját bárhol a világon.
 
HUE aplikáció
A HUE működtetésének az elengedhetetlen része a mobiltelefonon vagy a tableten. A HUE applikáció segítségével változtathatja az izzók fényének a színét, fényerősségét és egyebeket. Lehetőség van az izzókat külön, vagy egyszerre kapcsolni, működtetni. Minden körülményhez beállíthatja a helyes, megfelelő fényerősséget és színt.
 
myHUE portál
Nem szükséges otthon tartózkodnia ahhoz, hogy kapcsolhassa, módosíthassa otthona világítását. Akár 3000 km távolságra heverészik egy tengerparton távol otthonától a HUE portál egy online applikáció (kontroll panel), ami összeköti Önt a HUE rendszerével.
 
Ha bármilyen müszaki kérdése van, hívhatja az ingyenes Philips ügyfélszolgálatot vagy írhat facebookon a Philips HUE oldalon, ahol szintén segítenek önnek.
 
Használja bátran a HUE rendszert ! Intelligens, mindamellett egyszerű és érthető a kezelése.
 

Autor článku:

Tamás
Tamás Ügyfélszolgálati szakértő

Tamás az ügyfélszolgálat munkatársa. Többek között világítási tippek és lehetőségek keresésével is foglalkozik, amelyeket magazinunkban és tanácsadásunkban tesz közzé.

Kérdezzen bármit

Tamás

Tanácsot adunk Önöknek a kiválasztásban és technikai kérdésekben is.

+36-1-999-6751(Hé-Pé, 7-15:30)

Kérdezzen
 
                    

Kapcsolódó termékek

Hírlevél regisztráció

Akciók, kedvezmények és újdonságok az elsők között az Ön e-mailjére

Leiratkozás

Copyright © 1994 - 2021 Donoci, Kft, Minden jog fenntartva. Információ a személyes adatok feldolgozásáról. i