Levý banner
Pravý banner
MENÜ
0 0 Ft
Az ingyenes szállításhoz hiányzik ingyenes szállítás!10 000 Ft
Kategóriák

Érzékelős lámpák

Tanácsadás
Válaszolt:
TamásTamás

Válasz:

Az éjszaka folyamán ki szeretne menni valamiért és nem szeretne a sötétben a kapcsoló után nyúlni? Közben az éjjeli szekrényről minden tárgyat lesodor a kezével? Itt az ideje beszerezni egy mózgásérzékelős lámpát.

Beltéri mozgásérzékelős lámpák

Biztosan mindnyájunknak szüksége van éjszaka kimenni a toalettre, esetleg egy pohár vizet inni. Ezt a helyzetet jól ismerjük. Keressük a kapsolót a lámpán az éjjeli asztalon és közben mindent leszórunk az asztalról. Ezzel felébresztjük az egész családot és a fénnyel szintén megzavarjuk a többieket. 
Ezekre az esetekre a legjobb beszerezni egy érzékelős lámpát. Ezeket a leggyakrabban közvetlen a konnektorba helyezzük. Kisméretűek és nem zavarnak a mozgásban. Ahogy mozgást érzékelnek, bekapcsolnak. A fény intenzitása nem túl magas. Tökéletesen megfelelnek a célnak, hogy jól lássunk a sötétben. Ahogy eltelik néhány másodperc, a lámpa kikapcsol, majd ismét bekacsol ha mozgást észlel.
null 
Ha nagyobb fényerejű érzékelős lámpára van szüksége az sem probléma. Ezt akár egy klasszikus mennyezeti ,vagy fali lámpa is tudhatja azzal a különbséggel, hogy ehhez nincs szükség külön kapcsolóra. Ezek a lámpák alkalmasak például folyosókra, toalettekbe. Gyakran használatosak különböző kommerz helyiségekben, üzlethelyiségekben, raktárakban. 
 
null 

Érzékleős lámpák kültérre

Az érzékelős lámpákat nem csak a beltérben használhatjuk otthonainkban. Tökéletes megoldást jelentenek a kültérben is. Főleg ebben az időszakban, mikor reggel még sötét van és korábban sötétedik. A legtöbben szinte már sötétben érkezünk haza és szintén még sötétben indulunk el otthonról. Hogy ne keljen a sötétben keresgetni a kapcsolót és közben belépni a sárba, megcsúszni a leveleken, jó megoldást jelentenek a kültéri érzékelős lámpák. Azonos elven működnek mint a beltériek. Ahogy mozgást érzékelnek egy bizonyos távolságról bekapcsolnak. Ez jól jöhet például az autóból való kipakoláskor amit fény nélkül nehéz megoldani. Ez érvényes a reggelre is, mikor bepakoljuk dolgainkat az autóba
null                       null
Azoknak, akik díszkerteket alakítottak ki, érdemes beszerezniük a különböző formájú és kialakítású mozgásérzékelős dekorlámpákat állatkák, figurák alakban, amely nem csak fényt biztosít majd, hanem dekorációként is szolgálnak kertjében. Tehát két legyet üthet egy csapásra.
Aki szeretné gazdaságosan üzemeltetni az ilyen lámpákat azoknak jó hírünk van. Az érzékelős lámpák elérhetőek LED kivitelezésben is. Természetesen bel-és kültéri kivitelben. Nem csak hogy nincs szükség  kapcsolóra, de ezekkel a LED érzékelős lámpákkal csökkentheti kiadását az elektromos energiára. 
Rengeteg érzékelős lámpa ráadásul most akciós áron akár 70% kedvezménnyel kapható. Ne várjon és szerezze be az Önnek legmegfelelőbb darabot! 

Autor článku:

Tamás
Tamás Ügyfélszolgálati szakértő

Tamás az ügyfélszolgálat munkatársa. Többek között világítási tippek és lehetőségek keresésével is foglalkozik, amelyeket magazinunkban és tanácsadásunkban tesz közzé.

Lépjen kapcsolatba velünk

Tamás

Tanácsot adunk Önöknek a kiválasztásban és technikai kérdésekben is.

06 1 999 6751(Hé-Pé, 8-17:30)

Kérdezzen
 
                    

Kapcsolódó termékek

Copyright © 1993 - 2024 Donoci®, Kft, Minden jog fenntartva. Információ a személyes adatok feldolgozásáról. i