Levý banner
Pravý banner
MENÜ
0 0 Ft
Az ingyenes szállításhoz hiányzik ingyenes szállítás!10 000 Ft
Kategóriák

Szűrés

Szűrő betöltése ...

Tartozékok - Fekete

A Philips Hue intelligens világítás előnyei

A Philips Hue intelligens világítással azonnal kézbe veheti a világítást. A napi tevékenységek sokkal könnyebbek megfelelő világítással. A Philips Hue segít felébredni és feltöltődni a reggeli közben, segít a gyerekeknek a házi feladatra koncentrálni, és egy mozgalmas nap végén megfelelő fénybeállítást biztosít az olvasáshoz vagy a pihenéshez.

jednoduchá instalace

Egyszerű telepítés

A Philips Hue telepítése egyszerű. A telepítés mindössze néhány percet vesz igénybe, és nem kell cserélnie az elektromos vezetékeket otthonában.

široká nabídka

Széles kínálat

Az intelligens világítástól a LED-szalagokon, beltéri lámpákon át a kültéri világításig a Philips Hue mindenki számára kínál megoldást.

záruka kvality

Garancia a minőségre

A Philips Hue termékek több mint 10 éve a minőség és a fejlődés szinonimája. A Hue ökoszisztéma megbízhatóan működik, az alkalmazás pedig jól szervezett és rendszeresen frissített.

miliony barev

Légkör

A világítás fényerejének, színének és hőmérsékletének megváltoztatásával azonnal megváltoztathatja a helyiség légkörét.

Fedezze fel az összes funkciót

Hogyan kezdjen a Philips Hue-vel

A beállítás egyszerű, a vezérlés pedig még egyszerűbb. Az indításhoz csak a Philips Hue izzóra vagy lámpára és a Hue alkalmazásra lesz szüksége. Ezután bármikor hozzáadhatja a Hue Bridge-et az intelligens világítási funkciók teljes készletéhez.

Philips Hue izzó

Szerelje be a Philips Hue izzókat

Az intelligens izzók a Philips Hue alapja. Csavarja ki a normál izzót, és helyezze be a Philips Hue izzót. Ha kapcsolón keresztül szeretné vezérelni a világítást, az izzó úgy fog működni, mint bármely hagyományos izzó.

Philips Hue applikáció

Töltse le a Hue applikációt

A Hue alkalmazással vagy távirányítóval történő vezérlés közben felfedezheti a Philips Hue varázsát. Ezután szabályozhatjuk a fényerőt, és az izzó típusától függően szabályozhatjuk a hőmérsékletet, vagy akár 16 millió szín közül választhatunk.

Philips Hue bridge

Adja hozzá a Hue Bridge egységet

Hozza ki a legtöbbet a Philips Hue-ból a Hue Bridge segítségével. Hozzáférhet az automatizáláshoz és más hasznos funkciókhoz háztartásában akár 50 lámpához. A Hue Bridge minden kezdőcsomag része.

Fedezze fel az összes funkciót

Rányítsa a Philips Hue-t a maga módján

A Philips Hue egyszerű és kényelmes módot kínál az otthoni világítás szabályozására. A tartozékok széles választékának köszönhetően, az elegáns távirányítóktól a mozgásérzékelőkig, mindig kézben tarthatja a lámpákat. A jól kidolgozott alkalmazás és a hangasszisztenseken keresztüli vezérlés magától értetődő.

Philips Hue Mozgásérzékelő

Mozgásérzékelő

Kapcsolja be a lámpákat mozgással. Akkumulátorról működik, és bárhová könnyedén felszerelheti.

Vásárlás
Philips Hue Tap Dial Switch

Tap Dial Switch

Akár három helyiség vagy zóna vezérlése. A külső gyűrű elfordításával módosíthatja a fényerőt. A távirányító falra szerelhető, mágneses felületre helyezhető, vagy távirányítóként is használható.

Vásárlás
Philips Hue Dimmer Switch

Dimmelő Kapcsoló

Váltás a beállítható jelenetek között. Sima fényszabályozás. Rögzítse falra vagy mágneses felületre.

Vásárlás
Fali kapcsoló modul

Fali kapcsoló modul

IBeépítés normál kapcsoló mögé. A modul gondoskodik arról, hogy a lámpák mindig áram alatt legyenek. A jelenetek beállítása az egyes lámpákhoz vagy az egész helyiségben/zónában egy klasszikus kapcsolóval történik.

Vásárlás
  • Legkedveltebb
Következő legvásároltabb

Kategória leírása

Philips HUE intelligens világítási tartozékok


Már az Ön otthonában is jelen van az Philips HUE intelligens világítás, de elvesztette annak távirányítóját? Vagy szeretné beépíteni a biztonságot az intelligens világításba, vagy egyszerűen csak vezérelni más eszközökkel? Minden lehetséges a Tartozékok kategóriájának köszönhetően.


Itt megtalálja a mozgásérzékelőket, intelligens foglalatokat vagy intelligens kulcstartókat. A Philips HUE az okos világítással és a nagyszerű gyártói ötletekkel modern, intelligens és biztonságos okos otthont hozhat létre.
Banner patička

Copyright © 1993 - 2024 Donoci®, Kft, Minden jog fenntartva. Információ a személyes adatok feldolgozásáról. i