Összehasonlítani
Bejelentkezés
Regisztráció
Levy banner
Pravý banner

Hívjon minket,várjuk hívását

+36-1-999-6751 (Hé - Pé 7-15:30)
MENÜ
0 0 Ft
10 000 Ft feletti rendelés esetén ingyenes szállítás!
Kategóriák

Milyen lámpát választani a zuhanyozóba?

Beltéri világítás

Tamás

Különösen, ha van egy nagyobb fürdőszobája van, akkor szüksége lesz több típusú lámpára. Mi készítettünk egy válogatást a legkívánatosabb lámpákból a zuhanyozóba.

Különösen, ha van egy nagyobb fürdőszobája van, akkor szüksége lesz több típusú lámpára. Mi készítettünk egy válogatást a legkívánatosabb lámpákból a zuhanyozóba.

Legfontosabb a víz elleni védelem

Úgy mint korábban minden fürdőszobában kád volt, de ma természetesen be van rendezve zuhanyzóval. Ez köszönhetően a víz megtakarításnak és az időnek is, valamint könnyebb hozzáférhetőségnek idősebb emberek között egyre népszerűbb és ez magával hozza a kérdést: milyen fényt választani a zuhanyzóba? Természetesen az izlés mindenki kérdése, de biztosan jó emlékezni néhány szempontra:
  • Legfontosabb a világítás biztonsága. Amire szükség van az magas víz elleni védelem, legalább IP44 szükséges, ha a lámpa mennyezeten van. Ha a lámpa falra kerülne, ahová több víz esne, akkor javasoljuk az IP65 vagy magasabbat.
  • A lámpának nem kéne nagynak lenni, hogy zuhanyozásnál ne foglaljon sok helyet.
  • Ideális, ha a zuhanyzó megvilágítása összehangolna (például a használt anyaggal) a többi fürdőszobai kiegászítéssel. 
  • Efektíven néz ki több kis lámpa, amely a termet vizuálisan bővíti. 

A zuhanyozásnál lehet színes megvilágítás is

A fentiek alapján nyilvánvaló, hogy a megfelelő lámpának kicsinek kéne lenni, lehetőleg süllyesztve a mennyezetbe vagy csempébe és gyártva ellenálló fémból. Ez jellemző a süllyesztett fürdőszobai lámpákra, amit a mi webáruházunkban vásárolhat több méretben és formában. Kínálatunkban vannak a népszerű LED-es lámpák is. Minőségesek a süllyesztett spotlámpák Margo, amelyek rendelkezésre állnak fehér vagy króm kivitelben.Azok, akik szeretik extravaganciót és a színeket, akkor a zuhanyzóban be lehet szerelni vízálló LED szalagokat is. Mint látható, több lehetőség van az érdekes fürdőszoba kivilágításhoz.


Világítás zuhanyzóba

Autor článku:

Tamás
Tamás Ügyfélszolgálati szakértő

Tamás az ügyfélszolgálat munkatársa. Többek között világítási tippek és lehetőségek keresésével is foglalkozik, amelyeket magazinunkban és tanácsadásunkban tesz közzé.

Kérdezzen bármit

Tamás

Tanácsot adunk Önöknek a kiválasztásban és technikai kérdésekben is.

+36-1-999-6751(Hé-Pé, 7-15:30)

Kérdezzen
 
                    

Hírlevél regisztráció

Akciók, kedvezmények és újdonságok az elsők között az Ön e-mailjére

Leiratkozás

Copyright © 1994 - 2021 Donoci, Kft, Minden jog fenntartva. Információ a személyes adatok feldolgozásáról. i