Az új raktározási rendszer már sikeresen működik, és a már megszokott sebességgel szállítunk. Elnézést kérünk a korábbi késésért. Részletek itt.
Levý banner
Pravý banner
MENÜ
0 0 Ft
Az ingyenes szállításhoz hiányzik ingyenes szállítás!10 000 Ft
Kategóriák

Szűrés

Szűrő betöltése ...

LED modulok - Greenlux

  • Legkedveltebb
  • Heti akciók
  • Legnézettebb
Következő legvásároltabb

Kategória leírása

LED modulok a mennyezeti lámpákba


A LED modulok a mennyezeti lámpák tartozékai és a régebbi lámpák kiváló cseredarabjai, főleg a reklámtáblák megvilágításánál, nagyméretű reklámoknál, világító feliratoknál. Az RGB LED moduloknak köszönhetően izgalmas fényeffektusokat, színeket hozhatunk létre. A minőségi LED modulok a LED lámpákba folyamatos üzemeltetésre vannak kialakítva. A LED modulokat felhasználhatjuk a leendő LED világításunk kialakításákor.


LED modulok a reklámfelületekhez


A reklámfelületekhez használható LED modulok nagyon jó ár-érték aránnyal rendelkeznek.


Nagy előnyük a gazdaságos üzemeltetés a LED technológiának köszönhetően és a gyors felszerelés. A LED modulokat mágnes segítségével rögzíthetjük. Az egyszínű modulokon kívül kínálatunkban megtalálhatóak a színes RGB LED csippel rendelkezők is. Ezeknek nagy vetítési szögük van, hogy a fény minél nagyobb szögben és nagyobb felületen legyen látható. Ennek köszönhetően nem szükséges közvetlen egymás mellé helyezni az LED egységeket. A LED modult tartalmazó lámpák nagy teljesítményűek és gazdaságos megoldást jelentenek a beltéri világításhoz. Kellő mértékben víz- és porálló szerezet, így kültéri világításhoz is használhatjuk.


Elegendő kiválasztani a megfelelőt.

Copyright © 1994 - 2022 Donoci, Kft, Minden jog fenntartva. Információ a személyes adatok feldolgozásáról. i