Levý banner
Pravý banner
MENÜ
0 0 Ft
Az ingyenes szállításhoz hiányzik ingyenes szállítás!10 000 Ft
Kategóriák

Szűrés

Szűrő betöltése ...

Lámpák és irányfények konnektorba - Brennenstuhl

Vendor 6
  • Legkedveltebb
  • Legnézettebb
Következő legvásároltabb

Kategória leírása

Lámpák és irányfények konnektorba


Lámpákat ilyen nagy választékban, csak nálunk talál! A konnektoros lámpák jól használhatóak irányfényként. Ezeknek a lámpáknak a nagy előnyük a gyors csatlakozás.


Kínálatunkban szintén megtalálhatóak a LED konnektoros lámpák, amelyeket felakaszthatunk a falra, vagy az ágy fölé, mint olvasólámpa. Esetleg a konyhában is jó szolgálatot tehet a főzőlap felett. A többi LED lámpához hasonlóan ezek is energiatakarékosak.


A falra szerelésen kívül további lehetősegek közül is választhatunk, ugyanis a konnektoros lámpák csiptetővel is elérhetőek. Ennek segítségével könnyedén rögzíthetjük akár egy polcra vagy íróasztalra a lámpát. Az éjjeli lámpák pedig dugóval rendelkeznek, közvetlen a konnektorba helyezhetőek.


Gyerek éjjeli lámpák és konnektoros lámpák


Gyerek éjjeli lámpák legtöbb esetben konnektorba helyezhetőek. A kapcsolót a vezetéken a kisebb iskolás gyerekek is könnyen kezelik, használják, így a gyerek konnektoros lámpák jó szolgálatot tesznek a könyv olvasásakor, vagy egy képes enciklopédia lapozgatásakor. Az éjjeli lámpák másik típusa a konnektoros éjjeli irányfények, amelyek nem vakítanak és kellő fényt biztosítanak az éjszakai toalett látogatásakor gyermekeink részére.


Ezek a konnektors lámpák nagyon egyszerűen cserélhetőek másik stílusúra, ahogy a gyermekünk növekszik és más motívumokat szeretne gyerekszobájába. Mivel ezek a lámpák nincsenek felfúrva a falra, vagy más módon rögzítve, elegendő kihúznunk a konnektorból és egy másikat behelyezni.


Legyen az bármilyen típusú konnektoros lámpa, akár gyermekünk, vagy magunk részére, ne felejtsük kiválasztani a megfelelő izzót sem! A leggyakrabban használatos foglalatok a kisebb méretű lámpákban az E14 jelzésűek.
Banner patička

Copyright © 1993 - 2024 Donoci®, Kft, Minden jog fenntartva. Információ a személyes adatok feldolgozásáról. i