Lev√Ĺ banner
Prav√Ĺ banner
MEN√ú
0 0 Ft
Az ingyenes szállításhoz hiányzik ingyenes szállítás!10 000 Ft
Kategóriák

SzŇĪr√©s

SzŇĪrŇĎ bet√∂lt√©se ...

FFP2 és FFP3 Maszkok

Vendor 8
  • Legkedveltebb
  • Legn√©zettebb
K√∂vetkezŇĎ legv√°s√°roltab

Kategória leírása

FFFP2 és FFP3 Maszkok

Az FFP2 szabv√°nynak megfelelŇĎ maszkok olyan orvosi kell√©kek, amelyek v√©delmet ny√ļjtanak a levegŇĎben l√©vŇĎ por, bakt√©rium- √©s v√≠rusr√©szecsk√©k ellen. Az FFP2 oszt√°ly kiszŇĪri a k√°ros r√©szecsk√©k 95% -√°t √©s megakad√°lyozza, hogy bel√©pjenek a l√©gzŇĎrendszerbe, ahol fertŇĎz√©st okozhatnak vagy allergi√°t v√°lthatnak ki. Azonban nem jelentenek 100% -os v√©delmet a v√≠rusos, aeroszolos √ļton terjedŇĎ betegs√©gek ellen. A teljes maszk szŇĪrŇĎanyagb√≥l k√©sz√ľl, √©s tartalmazhat kil√©gzŇĎ szelepet.

Az FFP3 maszkok nagyobb szŇĪr√©si hat√©konys√°ggal rendelkeznek, mivel a v√≠rusos, mikrobi√°lis, por, √©s egy√©b r√©szecsk√©k ak√°r 99% -√°t is k√©pesek felfogni a levegŇĎbŇĎl. Ez√©rt haszn√°lj√°k ŇĎket gyakran kutat√°sban, gy√≥gyszeriparban √©s m√©rgezŇĎ anyagokkal kapcsolatos munk√°ban. Manaps√°g ezek bizonyulnak a leghasznosabbnak √©s legsz√ľks√©gesebbnek, k√ľl√∂n√∂sen a koronav√≠rus-j√°rv√°ny ellen k√ľzdŇĎ eg√©szs√©g√ľgyi szem√©lyzet sz√°m√°ra. Haszn√°lhat√≥k a magas kock√°zat√ļ emberek v√©delm√©re is.

A t√∂bbi maszkoszt√°lyhoz hasonl√≥an az FFP3 v√©dŇĎmaszkok csak viselŇĎiknek ny√ļjtanak v√©delmet. Ha fertŇĎz√∂tt √©s maszkotvisel, akkor a sz√°j√°b√≥l a cseppek sz√©tterjednek a k√∂rnyezet√©ben, k√ľl√∂n√∂sen akkor, ha kil√©gzŇĎszeleppel ell√°tott maszkot visel. Az √Ėn k√∂r√ľl √©lŇĎ emberek v√©delme √©rdek√©ben viseljen egy norm√°l (egyszer haszn√°latos vagy ruh√°n k√≠v√ľli) maszkot a v√©dŇĎmaszkj√°n fed√©sk√©nt.

T√∂bbf√©le t√≠pus √©s csomagm√©ret k√∂z√ľl v√°laszthat. V√°s√°roljon t√∂bbet, fizessen kevesebbet.

Copyright © 1994 - 2022 Donoci, Kft, Minden jog fenntartva. Információ a személyes adatok feldolgozásáról. i