Levý banner
Pravý banner
MENÜ
0 0 Ft
Az ingyenes szállításhoz hiányzik ingyenes szállítás!10 000 Ft
Kategóriák

Szűrés

Szűrő betöltése ...

FFP2 és FFP3 Maszkok

Vendor 6
  • Legkedveltebb
Kívánt tartalmat nem található.

Kategória leírása

FFFP2 és FFP3 Maszkok

Az FFP2 szabványnak megfelelő maszkok olyan orvosi kellékek, amelyek védelmet nyújtanak a levegőben lévő por, baktérium- és vírusrészecskék ellen. Az FFP2 osztály kiszűri a káros részecskék 95% -át és megakadályozza, hogy belépjenek a légzőrendszerbe, ahol fertőzést okozhatnak vagy allergiát válthatnak ki. Azonban nem jelentenek 100% -os védelmet a vírusos, aeroszolos úton terjedő betegségek ellen. A teljes maszk szűrőanyagból készül, és tartalmazhat kilégző szelepet.

Az FFP3 maszkok nagyobb szűrési hatékonysággal rendelkeznek, mivel a vírusos, mikrobiális, por, és egyéb részecskék akár 99% -át is képesek felfogni a levegőből. Ezért használják őket gyakran kutatásban, gyógyszeriparban és mérgező anyagokkal kapcsolatos munkában. Manapság ezek bizonyulnak a leghasznosabbnak és legszükségesebbnek, különösen a koronavírus-járvány ellen küzdő egészségügyi személyzet számára. Használhatók a magas kockázatú emberek védelmére is.

A többi maszkosztályhoz hasonlóan az FFP3 védőmaszkok csak viselőiknek nyújtanak védelmet. Ha fertőzött és maszkotvisel, akkor a szájából a cseppek szétterjednek a környezetében, különösen akkor, ha kilégzőszeleppel ellátott maszkot visel. Az Ön körül élő emberek védelme érdekében viseljen egy normál (egyszer használatos vagy ruhán kívüli) maszkot a védőmaszkján fedésként.

Többféle típus és csomagméret közül választhat. Vásároljon többet, fizessen kevesebbet.

Banner patička

Copyright © 1994 - 2024 Donoci, Kft, Minden jog fenntartva. Információ a személyes adatok feldolgozásáról. i