Levý banner
Pravý banner
MENÜ
0 0 Ft
Az ingyenes szállításhoz hiányzik ingyenes szállítás!10 000 Ft
Kategóriák
Ez a termék nincs raktáron. Hasonló terméket Választottunk Önnek.

Brilagi - LED Dimmelhető mennyezeti lámpa MANAROLA SMART LED/36W/230V 2700-6500K tölgy átm. 51 cm Wi-Fi + távirányító Tuya

A csomagolás nyitott, eredeti vagy nem eredeti dobozban, nem használt
Dimmelhető mennyezeti lámpa LED technológiával. A lámpa csak az első bekapcsoláskor villog – nem világít. A teljes körű működéshez és vezérléshez Wi-Fi-hez kell csatlakozni. E kapcsolat nélkül a lámpa... Több információ
Ez a termék nincs raktáron.
Eredeti ár: 57 290 Ft
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Termékleírás

  • Dimmelhető mennyezeti lámpa LED technológiával.
  • A lámpa csak az első bekapcsoláskor villog – nem világít. A teljes körű működéshez és vezérléshez Wi-Fi-hez kell csatlakozni. E kapcsolat nélkül a lámpa nem fog működni.
  • Elegáns, egyszerű kialakítás.
  • A funkciók a mellékelt távirányítóval állíthatók be.
  • Színhőmérséklet: 2700 - 6500K.
  • A lámpa üzembe helyezése és beállítása egyszerű az ingyenes Immax Neo alkalmazáson keresztül.
  • Az Immax Neo teljes mértékben kompatibilis a ZigBee 3.0 platformon kommunikáló Philips HUE rendszerrel. Az Amazon Alexa, Google Assistant és Apple Siri parancsikonokkal, iOS és Android alkalmazásokkal is kompatibilis.

Töltse le az Immax NEO alkalmazást, szkennelje be a QR-kódot, amely összekapcsolódik az Immax NEO SMART BRIDGE-ével , és azonnal láthatja az összes funkciót és terméket, amelyet ilyen egyszerű módon vezérelhet. Az izzók SMART BRIDGE nélkül is vezérelhetők a távirányítóval (csak az alapvető be/ki vagy fényerőszabályozási funkciók). Az intelligens otthonát hanggal, mobiltelefonnal, táblagéppel vagy távirányítóval vezérelheti.

Az Immax NEO a Tuya globális platformján fut, amely képes az összes eszközt egyetlen vezérelhető egységbe integrálni. A világítás és számos okosotthon funkció mellett olyan biztonsági funkciókat is képes kezelni, mint a riasztók, kamerák és különböző biztonsági érzékelők. Az alkalmazás támogatja a telefonon általában használt nyelvet.

Az eszköz FSC tanúsítvánnyal rendelkezik, amely világszerte támogatja az erdők környezettudatos, társadalmilag előnyös és gazdaságilag életképes kezelését, ezzel segítve a világ eltűnőben lévő, veszélyeztetett és lepusztult erdeinek védelmét.

A felhasznált természetes anyagok egyedi megjelenést kölcsönöznek minden terméknek. A jellegzetes faelemek csomókkal és felépítésükkel garantálják az egyes termékek egyediségét, így előfordulhat, hogy nem teljesen passzol az arculathoz. Ezért szeretnénk felhívni a figyelmet arra, hogy a felhasznált természetes anyagok sokfélesége miatt nem vonatkozik rá a panasz.

A távirányító megjelenése és funkciói a lámpa sorozatától függően eltérőek lehetnek, mert a gyártó folyamatosan törekszik a fejlesztésére.

Értékelés

Értékelések megjelenítése

Jelenleg a termékről még nem érkezett szóbeli vélemény. Legyen Ön az első!

Kérdések a termékről

A hozzászólásokban még nincs jegyzet

Lépjen kapcsolatba velünk

Tamás

Tanácsot adunk Önöknek a kiválasztásban és technikai kérdésekben is.

06 1 999 6751(Hé-Pé, 8-17:30)

Forduljon hozzánk

Banner patička

Copyright © 1993 - 2024 Donoci®, Kft, Minden jog fenntartva. Információ a személyes adatok feldolgozásáról. i