Bejelentkezés
Levý banner
Pravý banner
MENÜ
Összehasonlítani
0 0 Ft
10 000 Ft feletti rendelés esetén ingyenes szállítás!
Kategóriák

Szűrés

Szűrő betöltése ...

Tükörmegvilágítás - Philips

  • Legkedveltebb
  • Legnézettebb
Következő legvásároltab

Kategória leírása

Tükrök világítással


Hogy Önmagát és öltözetét jól láthassa a tükörben, ajánljuk figyelembe venni a tükörmegvilágítókat, amelyeket a tükör bármely részére felszerelhet.


Ha tükörbe épített világítást szeretne, nálunk azt is megtalálja. A beépített világítással rendelkező tükrök által pontosan végezheti napi teendőit, anélkül, hogy árnyékok vetülnének arcára. Az egységes megvilágítást a LED lámpáknak köszönhetjük. Akárcsak a többi LED világítás, a fürdőszobai tükör LED világítással is energiatakarékos, így nem fogyaszt sokat a hosszúra nyúlt készülődések során sem. A fürdőszobai tükrök jelentősége hatalmas. A reggeli és esti rutinokat férfiként és nőként is itt kezdjük, legyen szó borotválkozásról vagy épp sminkelésről, a jól láthatóság elengedhetetlen szempont. Ne becsülje alá a tükörmegvilágítást!


Ez a tükör világítással nem csak a költséghatékonyság miatt lehet kedvező Önnek, hanem azért is, mert a legtöbb tükör világítása dimmelhető, azaz annak fényereje szabályozható távirányítóval, így pontosan irányíthatja, hogy mekkora fényre van szüksége.


Nálunk biztosan megtalálja pontosan azt a lámpát, amelyre szüksége lehet!

Hírlevél regisztráció

Akciók, kedvezmények és újdonságok az elsők között az Ön e-mailjére

Leiratkozás

Copyright © 1994 - 2021 Donoci, Kft, Minden jog fenntartva. Információ a személyes adatok feldolgozásáról. i