Levý banner
Pravý banner
MENÜ
0 0 Ft
Az ingyenes szállításhoz hiányzik ingyenes szállítás!10 000 Ft
Kategóriák

Szűrés

Szűrő betöltése ...

Tükrök - Markslöjd

  • Legkedveltebb
Következő legvásároltabb

Kategória leírása

Tükrök világítással


Hogy Önmagát és öltözetét jól láthassa a tükörben, ajánljuk figyelembe venni a tükörmegvilágítókat, amelyeket a tükör bármely részére felszerelhet.


Ha tükörbe épített világítást szeretne, nálunk azt is megtalálja. A beépített világítással rendelkező tükrök által pontosan végezheti napi teendőit, anélkül, hogy árnyékok vetülnének arcára. Az egységes megvilágítást a LED lámpáknak köszönhetjük. Akárcsak a többi LED világítás, a fürdőszobai tükör LED világítással is energiatakarékos, így nem fogyaszt sokat a hosszúra nyúlt készülődések során sem. A fürdőszobai tükrök jelentősége hatalmas. A reggeli és esti rutinokat férfiként és nőként is itt kezdjük, legyen szó borotválkozásról vagy épp sminkelésről, a jól láthatóság elengedhetetlen szempont. Ne becsülje alá a tükörmegvilágítást!


Ez a tükör világítással nem csak a költséghatékonyság miatt lehet kedvező Önnek, hanem azért is, mert a legtöbb tükör világítása dimmelhető, azaz annak fényereje szabályozható távirányítóval, így pontosan irányíthatja, hogy mekkora fényre van szüksége.


Nálunk biztosan megtalálja pontosan azt a lámpát, amelyre szüksége lehet!
Banner patička

Copyright © 1993 - 2024 Donoci®, Kft, Minden jog fenntartva. Információ a személyes adatok feldolgozásáról. i