Levý banner
Pravý banner
MENÜ
0 0 Ft
Az ingyenes szállításhoz hiányzik ingyenes szállítás!10 000 Ft
Kategóriák

Szűrés

Szűrő betöltése ...

TöbbKevesebb

Prezent

Vendor 5
  • Legkedveltebb
  • Heti akciók
  • Legnézettebb
Következő legvásároltabb

Kategória leírása

Cseh fények a PREZENT márkával


A Csehországban található PREZENT.CZ kft. Blanskói székhelyű társaság azzal a céllal jött létre, hogy a leendő ügyfeleinek kiváló minőségű világítótesteket kínáljon alacsony áron. Nem sokkal a megalapítást követően 2005-ben a PREZENT márka kiemelkedő szerepet töltött be a lámpák piacán. Meghatározó beszállítói a nagy üzletláncoknak Csehországban, Szlovákiában, Lengyelországban és Magyarországon is.


PREZENT világítótestek közt megtalálhatóak a beltéri lámpák, illetve a kültéri lámpák minden elképzelhető kivitelezésben, formában, így mindenki megtalálhatja a neki megfelelőt, akár egy Tiffany lámpa, rusztikus lámpa vagy legyen az egy egyszerű fürdőszobai lámpa. A PREZENT kínálatában továbbá megtalálhatóak a különböző - fali lámpák, mennyezeti lámpák, beépíthető lámpák és a PREZENT csillárok.


A PREZENT világítótest a minőség és a hosszú élettartam garanciája. Hiszünk abban, hogy a PREZNET világítótestekkel kiválóan megvilágíthatja konyháját, nappaliját, vagy gyerekszobáját. A legtöbb termék megtalálható raktárunkon.


DONOCI Blansko.
www.prezent.cz - fények és világítások az otthoni használatra.
Banner patička

Copyright © 1994 - 2024 Donoci, Kft, Minden jog fenntartva. Információ a személyes adatok feldolgozásáról. i