A legalacsonyabb ár garanciája! Ha azonos terméket talál máshol olcsóbban, tőlünk azt a terméket még olcsóbban kapja! több információ

hívjon minket 003619996751

A kosár tartalma 0 0 Ft Újonnan az árakat áfával adjuk meg
0
Kedvenc tétélek
0

Önnek nincsenek kedvenc termékei.

Levy banner
Pravý banner
Kategóriák

Fogadjon az ipari lámpák eleganciára

Dátum: 26.2.2016

Tetszenek a sötétebb színek, hideg fém és elegáns feldolgozás? Egyedi ipari világítás verhetetlen választás.

Tetszenek a  sötétebb színek, hideg fém és elegáns feldolgozás? Egyedi ipari világítás verhetetlen választás.

Ipari világítás szobába és fürdőszobába

Nagy sikere van  az elmúlt években a beltereknek berendezve  üveggel  és fémmel. Ideális kiegészítője az ilyen szobáknak az ipari világítás. Nappaliba és dolgozó szobába behozz elegendő fényt könnyűipari csillár réz színben vagy  sötétzöld és fekete árnyalatban. A fürdőszoba kiemelkednek a mennyezeti lámpák krómból és alumíniumból, melyek kínaltban vannak például a Philips Massive márkának. Ipari fürdőszobai lámpák kellően ellvannak látva védő burkolattal(IP) víz és idegen részek ellen.

Amikor rendezi be a belteret, ne feledkezzen el az ipari lámpáról, amely kiegészíti a szoba stílusát. Jó példa erre egy állólámpa, amely egyesíti az ipari fém elemeket modern funkcionalitással (érintkézés, szabályozás). Minden ipari lámpatest rendelkezik hagyományos E27 foglalattal. Ezért lehetséges bele csavarni energiatakarékos fénycsövet vagy LED izzót.

Ipari stílus növejókvő tendecióban van, miért nem adnánk neki egy esélyt? Az alábbiakban megtalálja a legtöbbet kért ipari fények választékat.



Ipari lámpa
 

© 2016 Lámpák.hu