Levý banner
Pravý banner
MENÜ
0 0 Ft
Az ingyenes szállításhoz hiányzik ingyenes szállítás!10 000 Ft
Kategóriák

Szűrés

Szűrő betöltése ...

USB és elemes ventilátorok

Vendor 1
  • Legkedveltebb
Következő legvásároltabb

Kategória leírása

Hordozható ventilátorok


Az USB és elemes ventilátorok általában az asztali és állóventilátorok esetében elérhető. Az asztali ventilátor egyik legfőbb előnye kis mérete miatt a hordozhatóság. Az asztali ventilátorok az asztali lámpák mellett kitűnően elférnek. Ha kis asztali ventilátort vásárol, akkor biztosan értékelni fogja a tárolás előnyeit, így az a téli hónapokban kényelmesen elfér például egy szekrényben is.


Nem hordozható ventilátorok: mennyezeti ventilátor


A ventilátor világítással télen a szükséges világítást, nyáron pedig a tökéletesen lehűtött levegővel a kellemes hangulatot biztosítja. A ventilátornál be lehet állítani nem csak a sebességet, de a nyári és a téli üzemmódot is.


Természetesen a kényelme érdekében a ventilátorok távirányítással kategóriában talál olyan készüléket, amelynek távirányítóval lehet szabályozni a működését, mert a mennyezeti ventilátorokat a fény magasságában nagyon nehezen lehetne szabályozni.


A mennyezeti ventilátorokat világítással, másképp csillár ventilátorokat, az osztrák Globo cég gyártja, amely gyárt más lámpákat az Ön otthonának belső és külső terébe. Ezeknek a ventilátoros lámpáknak az az előnye, hogy nem csak ventilátorként, de mennyezeti lámpaként is funcionál. A mennyezeti ventilátorokra világítással ebből a márkából jellemzi a kiváló ár/minőség arány.


Emellett álló ventilátort, asztali ventilátort és oszlopos ventilátort is talál nálunk. Kínálatunkban különböző szín és alak változatban vásárolhatja meg őket, hogy tudjon miből választani!


Nézzen szét webshopunkban, hiszen lámpákon kívül rengeteg más hasznos termékkel találkozhat oldalunkon!

Copyright © 1994 - 2023 Donoci, Kft, Minden jog fenntartva. Információ a személyes adatok feldolgozásáról. i