Összehasonlítani
Bejelentkezés
Regisztráció
Levý banner
Pravý banner

Hívjon minket,várjuk hívását

+36-1-999-6751 (Hé - Pé 7-15:30)
MENÜ
0 0 Ft
10 000 Ft feletti rendelés esetén ingyenes szállítás!
Kategóriák

Milyen lámpát válasszunk az iskolás gyermeknek a nyári táborba?

Tanácsadás
Válaszolt:
TamásTamás

Válasz:

Itt a nyár és vele együtt a nyári táborok ideje, amelyen gyermekeink részt vesznek. Biztosítsa be számukra a megfelelő lámpákat, a kellemesebb esti időtöltéshez és izgalmas játékokhoz.

Itt a nyári szünidő, amelyre az iskolások egész évben várnak. Meleg, hosszú nappalok, tovább kint lehet maradni a szabadban. A legtöbbjük szintén alig várja a nyári táborozást.

Lámpa az erdei túrákhoz

Mi is lehet izgalmasabb az erdei túrázásnál? Az ilyen útra az erdőben sötétedés után jól jön a megvilágítás. Ezekre a célokra a legmegfelelőbb megoldást egy zseblámpa, vagy lámpás jelenthet. Rajtunk, illetve gyermekünkön múlik csupán, hogy melyik zseblámpát, lámpást válassza. Jó megoldás lehet egy kisebb zseblámpa, amely könnyedén elfér a zsebben és mindig kéznél lesz, ha hirtelen szükség lenne rá. Minden esetre azért csomagoljunk be egy nagyobb lámpát is, amely távolabbra képes világítani. Ezzel kellőképpen meg tudjuk világítani a sötétben az ösvényt, utat. Ha gyermekünk részére bebiztosítjuk a megfelelő lámpát, még a félősebbek is, akik nem szeretik az ilyen esti kalandokat, könnyedén boldogulnak majd a sötétben. Hiszen fontos, hogy este jól lássunk.
 
null 
A további típus, ami különösen jól jöhet az ilyen esetben az a fejlámpa, amely szabaddá teszi kezünket. A különböző versenyeken, feladatok elvégzéséhez különösen fontos, hogy a kezek szabadon maradjanak. A fejlámpa erre igen jó megoldást jelent. Praktikus lehet még az olyan esetekben is, amikor gyermekünk szeretne olvasni este a sátorban. Minden fejen jól tart, illeszkedik. Természetesen mindenféleképpen állíthatjuk a fejlámpa pántjait, rögzítését tetszés szerint. Ahogy megfelelően elhelyeztük a fejen, már indulhat is az esti kaland.
null                         
 

Kényelem a sátorban

Az út megvilágítása, akár egy ösvény, vagy a toaletthez vezető nagyon fontos. És mi a helyzet a sátor világításával? Megfelelő lehet a zseblámpa is amelyet már említettünk. Viszont sok esetben nem tudjuk megfelelően elhelyezni a lámpát, ahogyan arra szükségünk lenne. Minden esetre nem zavarhatjuk a fénnyel a többi sátor lakóit. Ezért előnyös lehet egy nagyobb hordozható lámpást is bekészíteni az útra, amelyet könnyedén felkaszthatunk a sátor belsejében a fejünk fölé. Ezek a lámpások megfelelően világítanak az ilyen helyzetekben. Vannak akik nem szívesen alszanak el a sötétben. Erre az esetre beszerezhetünk egy gyereklámpát az útra. Ez csak kis fénnyerővel világít. Természetesen fontos elemmel üzemelő gyereklámpát választanunk, hiszen konnektort nem igazán találunk a sátorban.
Hogy még izgalmasabbá, színesebbé tegyük az esti perceket, bekészíthetünk egy gyermek lámpát, projektort,vagy hasonló megvilágítást, villogót, amellyel jól szórakozhatnak. 
null                      null

Ne feledkezzünk meg a tartalék elemekről

Ezekbe a lámpákba leggyakrabban különböző elemek szükségesek. Erről sem feledkezzünk meg. Nem csak a lámpába tegyünk elemet, ami természetes, de csomagoljunk kellő mennyiségű tartalék elemet a megfelelő típust és mennyiséget. Így gyermekünket nem érheti kellemetlen meglepetés, ha a lámpa már nem világít és kéznél lesz a tartalék elem, energiaforrás a lámpába.
null 
Ha gyermekét jól felkészítette és ellátta a megfelelő lámpákkal, már csak kellemes időtöltést és izgalmas pillanatokat kívánhat neki a többi pajtással.
 

Autor článku:

Tamás
Tamás Ügyfélszolgálati szakértő

Tamás az ügyfélszolgálat munkatársa. Többek között világítási tippek és lehetőségek keresésével is foglalkozik, amelyeket magazinunkban és tanácsadásunkban tesz közzé.

Kérdezzen bármit

Tamás

Tanácsot adunk Önöknek a kiválasztásban és technikai kérdésekben is.

+36-1-999-6751(Hé-Pé, 7-15:30)

Kérdezzen
 
                    

Hírlevél regisztráció

Akciók, kedvezmények és újdonságok az elsők között az Ön e-mailjére

Leiratkozás

Copyright © 1994 - 2021 Donoci, Kft, Minden jog fenntartva. Információ a személyes adatok feldolgozásáról. i