Összehasonlítani
Bejelentkezés
Regisztráció
Levy banner
Pravý banner

Hívjon minket,várjuk hívását

+36-1-999-6751 (Hé - Pé 7-15:30)
MENÜ
0 0 Ft
10 000 Ft feletti rendelés esetén ingyenes szállítás!
Kategóriák

Vissza az iskolába

Hírek és közlemények

Tamás

Vége a szünidőnek és újra itt az iskolakezdés. Ne feledkezzen el gyermekeiről és biztosítson be számukra új megvilágításokat, lámpákat. Legyen kellemes az iskolakezdés számukra.

Ahogy az minden évben lenni szokott a nyáriszünet végével elkezdődik egy újabb tanítási év. A gyerekek ennek nem igazán örülnek. Ezt sajnos nem tudjuk megváltoztatni. Mindenesetre kellemessebbé tehtejük a tanulással és játszással töltött perceket a szobájukban. Mit is tegyünk? Biztosítsunk be szaámukra új izgalmass gyerek lámpákat. A kiválasztásukban a gyerekek segíthetnek, hogy az új kiegészítőjük örömet okozzon nekik.
 
null 

Központi megvilágítás

Elsősorban a helyiség fő megvilágítására, vagy központi megvilágítására kell gondolnunk. A gyereklámpák választékunkból akár gyerek csillárt, vagy egyéb gyermek mennyezeti lámpát választhatunk a legkisebbektől egész a kisiskolásokig mindenki részére. Minden gyermeknek megvan a saját hőse, mesehőse. Mi mindenre gondoltunk és kínálatunkban megtalálhatóak a különböző lámpák mesebeli hősőkkel és egyéb motívumokkal. Fiúk részére ideálisak lehetnek a repülőgép vagy autó mintázatú csillárok. A gyerekszobai lámpáknak különböző változata lehetséges. Ami a színeket illeti, itt is csak a fantáziánk szabhat határt a választásnál. Legyen a gyerekszoba akár rózsaszín, zöld vagy egyéb színű, mindegyikhez megtalálja a stílusban, színben megfelelő lámpát.
null null
A gyermek mennyezeti világításon kívül fontos gondolni a fali gyermek lámpákra is. A gyermek fali lámpák szintén többféle színben és változatban elérhetőek, elég csak kiválasztani a megfelelőt. Olyan helyen, ahol nehezen hozzáférhető az áram ellátás, sem akadály a lámpa elhelyezése - erre a célra szolgálnak az elemmel működő gyermeklámpák

Az íróasztal megvilágítása

A következő megemlítendő és fontos világítás az íróasztalok megvilágítása. Leggyakrabban az asztali lámpákat és lámpácskákat használjuk erre a célra. A legjobb megoldást a forgatható, allítható lámpák jelentik, vagy esetleg választhat a szabályozható gyermek asztali lámpa kínálatból, mely segítségével megválaszthatja a fényerő intenzitását. A lámpácska az egyik legfontosabb megvilágítás a gyerekszobában, manapság a legkedveltebbek a LED asztali lámpák. A LED asztali lámpák energia takarékosak is. Amennyiben szeretne több helyet megspórolni az íróasztalon, válasszon a csiptetős LED lámpák közül. Jól jöhetnek azonban az elemmel működő LED lámpák is. Továbbá beszerezhet dolgozó íróasztali lámpákat is különböző funkciókkal - LED asztali lámpa kijelzővel, érintős asztali lámpa vagy szabályozható asztali lámpa. Ha még nem iskolaköteles gyermeke, abban az esetben biztosan rajzolgat, festeget az asztalnál. Legyen az bárhogy, lassan már korábban sötétedik, így mindenképp szükség lesz a jó megvilágításra, asztali lámpára olvasáshoz. A rossz fényviszonyok mellet nagy mértékben károsíthatjuk gyermekeink látását, szemeit, amit biztosan nem szeretnénk.
 
null

Könnyebb elalvás

Ahogy azt már korábban említettük, napról-napra korábban sötétedik majd. Ez azt jelenti, hogy gyermekeink már nem fényben alszanak és ébrednek fel. Ezért fontos gondolnunk a kellemes, nyugodt elalvásra és ébredésre. Erre a célra bebiztosíthatunk gyermekünk részére egy megfelelő fali lámpát az ágy főlé, amely egy kellemes tompított fényt ad. Ha gyermekünk egyébként nehezen alszik el, a lámpa fénye segítségével biztosan könnyebb lesz. Az ébredés szintén könnyebb lesz. Az erős vakító fény rögtön ébredéskor nem a legkellemesebb. A fali lámpa tompított fénye mellett öröm lesz az ébredés. Ha a kicsik időként az éjszaka közepén is közlekednek a szobában, nagyon jó szolgálatot tehetnek az irányfények, vagy érzékelős lámpák, amelyek automatikusan bekapcsolnak ha mozgást érzékelnek. Az éjjeli gyermek világítás számos gyermeknek segített már a nyugodt alvásban, ezért hát nehabozzon a beszerzésükkel. Többféle változatból választhat, rendelkezésre állnak a különböző LED irányfények vagy éjjeli irányfények konnektorba. 
null 
 
Ha eddig még nem szerezte be a megfelelő gyereklámpákat, akkor itt az ideje! Az ár sem lehet akádály a lámpák beszerzésénél, ugyanis jelenleg rengeteg gyermeklámpa megvásárolható akcióban

Autor článku:

Tamás
Tamás Ügyfélszolgálati szakértő

Tamás az ügyfélszolgálat munkatársa. Többek között világítási tippek és lehetőségek keresésével is foglalkozik, amelyeket magazinunkban és tanácsadásunkban tesz közzé.

Kérdezzen bármit

Tamás

Tanácsot adunk Önöknek a kiválasztásban és technikai kérdésekben is.

+36-1-999-6751(Hé-Pé, 7-15:30)

Kérdezzen
 
                    

Hírlevél regisztráció

Akciók, kedvezmények és újdonságok az elsők között az Ön e-mailjére

Leiratkozás

Copyright © 1994 - 2021 Donoci, Kft, Minden jog fenntartva. Információ a személyes adatok feldolgozásáról. i