Összehasonlítani
Bejelentkezés
Regisztráció
Levy banner
Pravý banner

Hívjon minket,várjuk hívását

+36-1-999-6751 (Hé - Pé 7-15:30)
MENÜ
0 0 Ft
10 000 Ft feletti rendelés esetén ingyenes szállítás!
Kategóriák

Megérkeztek az új karácsonyi termékek

Hírek és közlemények

Tamás

Az ádvent időszaka már elkezdődőtt és hamarosan közelednek a kellemes téli ünnepnapok. Közeledik a karácsony. Készülődjön ezekre a szép ünnepnapokra és varázsoljon meghitt hangulatot otthonába! A mi webáruházunk felkészült erre a feladatra és ajánlatunkban megtalálhatóak a színes karácsonyi világítótestek, dekorációk.

Bármilyen tematikájú világítótestet megtalálhat a karácsonyi világítás kategória alatt. A választék igazán gazdag, amelyből izlése szerint összeállíthatja otthonának, esetleg irodájának hangulatos megvilágítását. Nálunk jó helyen jár.
 

MŰKARÁCSONYFÁK

Az ünnep meghatározó és nélkülözhetetlen dísze a karácsonyfa. Webshopunkban széles választékban megtalálhatóak a műkarácsonyfák a legújabb trendeknek megfelelően. Mondhatjuk, külső megjelenésükben tökéletesen megegyeznek a valódi élő karácsonyfákkal és mindamellett hosszú évekig szépek maradnak. Természetesen nem csak otthonunkat díszíthetjük velük, hanem praktikus megoldás lehet irodánk vagy üzlethelyiségünk dekorációjánál is.
 

KARÁCSONYI ÉGŐSOROK

A legpraktikusabb karácsonyi dekorációk közé tartoznak az égősorok. Fényei kellemes hangulatot varázsolnak otthonunkba. Válassza ki a megfelelő karácsonyi láncot, amely Önnek a legkedvesebb és díszítse fel otthonát, vagy irodáját. A meleg fényű égősorok nélkül sosem lesz olyan meghitt és hangulatos az ünnep. Az utóbbi évek slágere a LED égősorok, amelyekkel energiát takaríthatunk meg és hosszú ideig használhatjuk őket, köszönhetően az igen magas élettartamuknak. Kínálatunkban nagyon sok típus közül választhat igényeinek megfelelően.
.
 

KÜLTÉRI KARÁCSONYI ÉGŐSOROK

Élje át az igazi karácsonyi hangulatot egy esti séta során, amikor a házakat, erkélyeket, fenyőfákat kültéri égősorok díszítik! Díszítse fel Ön is otthonát vagy boltját a kültéri égősorok segítségével! A kültéri égősor kínáltunkból még az igényes vásárlóink is megtalálják a nekik megfelelőt. Az ebben a kategóriában megtalálható összes termék megfelel a szigorú műszaki előírásoknak.
 
A kellő karácsonyi hangulat eléréséhez ne feledje megnézni további ajánlatainkat, mint például a világítás ablakba  vagy akár a LED karácsonyi világítás kategóriánkat. Természetesen nem feledkeztünk meg a pótalkatrészek bebiztosításáról sem, amelyet a pótizzók kategóriában megtalál. Tartson velünk és alakítsuk ki együtt a kellemes karácsonyi hangulatot a Jézuskát várva!
 

 

Autor článku:

Tamás
Tamás Ügyfélszolgálati szakértő

Tamás az ügyfélszolgálat munkatársa. Többek között világítási tippek és lehetőségek keresésével is foglalkozik, amelyeket magazinunkban és tanácsadásunkban tesz közzé.

Kérdezzen bármit

Tamás

Tanácsot adunk Önöknek a kiválasztásban és technikai kérdésekben is.

+36-1-999-6751(Hé-Pé, 7-15:30)

Kérdezzen
 
                    

Hírlevél regisztráció

Akciók, kedvezmények és újdonságok az elsők között az Ön e-mailjére

Leiratkozás

Copyright © 1994 - 2021 Donoci, Kft, Minden jog fenntartva. Információ a személyes adatok feldolgozásáról. i