Az új raktározási rendszer már sikeresen működik, és a már megszokott sebességgel szállítunk. Elnézést kérünk a korábbi késésért. Részletek itt.
Levý banner
Pravý banner
MENÜ
0 0 Ft
Az ingyenes szállításhoz hiányzik ingyenes szállítás!10 000 Ft
Kategóriák

Exkluzív DALEN lámpatestek

Újdonságok a Lámpák.hu-n

Tamás

A DALEN gyártó lámpái egyediek a megjelenésükkel és technikai megoldásaikkal. Mondhatjuk a világítótestek gyöngyszemei. Szinte többet nem is várhatunk el tőlük.

Exkluzív minden részletében

Ezek a magas minőségű dimmelhető mennyezeti DALEN lámpák, a CLASSIC és STAR SKY sorozatból, nem hagynak kérdést Önben, hogy valóban valami különleges termékről van szó. A legmagasabb színtű megvilágítást képviselik otthonában.
 
 Dalen classic
 Dimmelhető mennyezeti DALEN  CLASSic lámpák
 
A különleges tulajdonságaiknak köszönhetően, igen keresett darabok és nem utolsó sorban esztétikusak is. A lámpák kerek és szögletes formában kaphatók, inkább decens külsővel, mégis sok apró részlettel, amely luxus termékké teszi őket. 
 
Dalen Sky 
Dimmelhető mennyezeti DALEN STAR SKY lámpák 

Miben rejlik a különlegességük és miért olyan közkedveltek?

A lámpák az un. inteligens megvilágításokhoz tartoznak. Tehát vezérelhetjük őket (a klasszikus fali kapcsolón és távirányítón túl) okostelefonnal és tablettel egyaránt ( elegendő a készülékre telepíteni a megfelelő alkalmazást) Wi-Fi hálózaton
 
A hagyományos kapcsolóval be - és kikapcsolást követően a RIL eltárolja az utolsó beállított állapotot és azonosan fog működni a bekapcsolást követően. A lámpát még szabályozhatjuk a kapcsoló egymás utáni gyors kapcsolgatásával is. 
 A távirányítóval a be-és kikapcsoláson kívül, további praktikus lehetőségek ( funkciók) állnak a rendelkezésünkre.
 
 
Dalen funkce 

Érdemes megemlítenünk:

  • Kiválaszthatjuk a saját színhőmérsékletünket. Egyes lámpáknál akár 10 szín közül választhatunk folyamatos átmenet egészen a meleg fehértől, a hideg fehérig.
A színhőmérsékletet Kelvinben adják meg, ezeknél a lámpáknál állítható 2800 K - től egészen 6000 K -ig. 
 Jó tudni, hogy a meleg fény inkább a relaxációhoz megfelelő, míg a hideg fehér fény az aktív tevékenységekhez alkalmazható.
  • 10 fokozatban állítható fényerő. Ha beállítja a 100% fényerőt kellő intenzitással világítja meg az egész helyiséget. Ezáltal nem terheli szemünket a munkavégzés közben. Az egyenletes fényszórást a speciális diffúzor búra biztosítja.
A távirányítón található gomb GLARE-FREE segítségével, amely a fény teljesítményét 30 perc elteltével csökkenti 90% -ra, ezáltal pénzt takarítunk meg és kíméljük szemünket. 
  • Tökéletes színvisszaadási mutató - amely segít a természetes színek megjelenítésében. Ezeknél a lámpáknál az színvisszaadási index értéke  Ra 85, ami egy igazán jó mutató. Ez a szám 0-100 közötti értékek közt mozog és természetesen minél magasabb, annál jobb.
  • Esti alvó üzemmód vagy éjjeli (irányfény) funkció 5% fényerővel, ami kellemes megvilágítást biztosít a helyiségben, így biztosítva a könnyebb elalvást. A gyerekeszobában különösen hasznos lehet ez a lehetőség. A távirányítón található SLEEP gomb mehnyomásásval az alvó üzemmódot aktiváljuk (50%), amely 30 perc elteltével, vagy a Night Light gomb megnyomásávla átkapcsol éjjeli üzemmódba.
Ennél az üzemmódnál a gyártók gondoltak az energiamegtakarításra is, ezért ennél az üzemmódnál a legalacsonyabb a teljesítmény (1 W - 2,5 W) 
  • Technológia, amely valóban óvja a látást. Az alkalmazott technológiának köszönhetően, ezek a lámpák mindenféle vibráció, vagy villógás mentesen világítanak (&PF>0,95). Ezt be is bizonyították fényképezőgép segítségével 15 cm távolságból.
  • Két komunikációs sáv közül választhatunk - CH1, CH2. Ez a funkció csak egyes modeleknél érhető el. Így egy sávra (CH1) két lámpatestet csatlakoztathatunk, ezáltal egy távirányítóval működtethetjük a lámpákat. Másik lehetőség kihasználhatjuk mindkét sávot  (CH1 és CH2), és átkapcsolva a sávok között, mindegyik lámpát külön-külön kezelhetjük.  
  • Kiválló minőségű anyagok használata és a LED fényforrás, hosszú élettartamat biztosít a lámpának. Ezen kívl nem vonza a fénye a rovarokat és hermetikusan zárt kivédve a szennyeződések bejutását.
Dalen DalendalenDalen sky
A Dalen márkájú világítótestek mindenkinek tökéletes választás lehet, főleg azoknak, akik nem hajlandóak a kompromiszumokra és az otthonukat egyedi, kényelmes megvilágítással szeretnék berendezni.

Autor článku:

Tamás
Tamás Ügyfélszolgálati szakértő

Tamás az ügyfélszolgálat munkatársa. Többek között világítási tippek és lehetőségek keresésével is foglalkozik, amelyeket magazinunkban és tanácsadásunkban tesz közzé.

Lépjen kapcsolatba velünk

Tamás

Tanácsot adunk Önöknek a kiválasztásban és technikai kérdésekben is.

06 1 999 6751(Hé-Pé, 8-17:30)

Kérdezzen
 
                    

Copyright © 1994 - 2022 Donoci, Kft, Minden jog fenntartva. Információ a személyes adatok feldolgozásáról. i