A legalacsonyabb ár garanciája! Ha azonos terméket talál máshol olcsóbban, tőlünk azt a terméket még olcsóbban kapja! további információ

Hívjon minket +36-1-999-6751

A kosár tartalma 0 0 Ft Újonnan az árakat áfával adjuk meg
0
Kedvenc tétélek
0

Önnek nincsenek kedvenc termékei.

Levy banner
Pravý banner
Kategóriák

Rusztikus lámpák a Jupiter cégtől

Nemazat

Termék azonnali szállításraA terméket 14 napon belül visszaküldheti

  • Anyag
  • Szín
  • Foglalat
  • Izzók száma
  • Maximális teljesítmény
  • Védettség
  • Funkciók
  • Gyártó
  • Elérhetőség

Anyag

Egyéb márkák
fa (49)
fém (889)
kristály (34)
műanyag (38)
üveg (568)
Az anyag azt jelöli, hogy a termék milyen anyagból készült. Ha pl. üvegből készült termékeket szeretne, jelölje be az „üveg“ szót.

Szín

Egyéb márkák
antracit (6)
aranyszínű (325)
barna (161)
bézs (143)
fehér (329)
fekete (129)
lila (2)
matt króm (19)
patinás (279)
piros (16)
sárga (6)
sárgaréz (10)
szürke (5)
zöld (23)
A szín a termék pontos színét jelenti. Ha pl az „arany“ színt választja, abban az esetben csak az ilyen színű, vagy ilyen színt tartalmazó termékek jelennek meg.

Foglalat

Egyéb márkák
E14 (353)
E27 (566)
G4 (2)
G9 (4)
GY6,35 (1)
Ezzel a szűrővel az Ön által keresett foglalatú termékeket keresheti meg. Minden lámpatest más-más foglalattal rendelkezik, amelybe a megfelelő izzót kell választani. Ha nem tudja milyen foglalatot válasszon, segíthet eldönteni ez a cikk.

Izzók száma

Válassza ki a lámpatestet a megfelelő számú izzóval. Szeretne egy többágú csillárt? Esetleg egy asztali lámpát egy izzóval? Ezt könnyen beállíthatja a szűrőben.

Maximális teljesítmény

Nagy teljesítményű lámpára van szüksége? A szűrő segítségével „Maximális teljesítmény“ kiválszthatja a megfelelő darabot. A megadott értékek Watt-ban (W) vannak megadva, a fényforrás maximális teljesítményét jelzi (izzó).

Védettség

Egyéb márkák
IP20 (901)
IP33 (16)
IP43 (1)
IP44 (2)
IP54 (2)
Az IP védettség meghatározza a lámpatest védettségét az idegen tárgyak és víz behatolása ellen. IP kódnak nevezzük, amely az IP betűkből és további két számból áll. Az első szám az érintésvédelmet és az idegen tárgyak elleni védelmet határozza meg. A második szám a víz elleni védelmet határozza meg. További információkat itt olvashat.

Funkciók

Egyéb márkák
A funkció kiválasztásánál a világítótest tulajdonságait adhatja meg. Ha pl. a „LED technológia“ jelöli meg, abban az esetben az ilyen technológiával üzemelő világítótesteket kínálja az oldal.

Gyártó

Ajánljuk
Eglo (60)
Globo (91)
Philips (2)
Prezent (13)
Rabalux (120)
Egyéb márkák
Argon (24)
Ideal Lux (12)
il mio (1)
Jupiter (202)
KEMAR (187)
Lucide (23)
Top Light (17)
Wofi (1)
Válassza ki az elképzelésének megfelelő márkát (gyártót) Tapasztalataink szerint.ajánlunk Önnek egy pár kiválasztott darabot.
A rusztikus lámpák egyre népszerűbbek a klasszikus megjelenésüknek és a természetes stílusú világításnak köszönhetően. A rusztikus szó jelentése vidéki, népi az egyszerű falusi életformára utal. Napjainkban erre az életmódra inkább emlékezni és emlékeztetni szeretnénk annak a légkörnek köszönhetően, amelyet ezek a lámpák a kivitelezésük segítségével képesek kivarázsolni.
Legyen az akár egy hétvégi házban, nyaralóban , falusi szobában, otthonában a kandalló mellett vagy egy modern otthonban a nagyváros forgatagának közepette.
Megjelenésükkel hasonlíthatnak az antik lámpákra, de a rusztikus lámpák magas műszaki paraméterekkel bírnak. Kortárs rusztikus világítás a rusztikus kinézet leple alatt elrejti korunk legfejlettebb technológiáját és ezért is alkalmas a modern külső és belső terekbe.
A lenyűgöző varázsuk elsősorban a végrehajtásukban rejlik, amely úgy van megtervezve, hogy a lámpa a múltat idézze és emlékeztesse.
A kiváló minőségű rusztikus lámpák kellemes hangulatot adnak az Ön otthonának.
A világítást gyártó JUPITER céggel lévő hosszú távú együttműködésünknek köszönhetően nálunk megtalálhatja a JUPITER cég teljes lámpa és világítás ajánlatát verhetetlen áron.

Copyright © 1990 – 2017 Lámpák.hu