Levý banner
Pravý banner
MENÜ
0 0 Ft
Az ingyenes szállításhoz hiányzik ingyenes szállítás!10 000 Ft
Kategóriák

Philips Hue – intelligens és távvezérelt világítási rendszer

Lehet, hogy érdekli Önt
Válaszolt:
TamásTamás

Válasz:

A Philips Hue termékekkel tarthatja a lépést a technológiai fejlődéssel.

Bemutatjuk a Philips Huet, világítási LED-technológiát, amelyet a belső világítás intuitív vezérlése köt össze. A forradalom az izzók, lámpák, tartozékok, vezeték nélküli vezérlés és intelligens alkalmazások tökéletes kombinációjában rejlik. Mindig minden kéznél lesz mobiltelefonján vagy táblagépén.


A Hue egy modern és intelligens LED világítási rendszert és vezérlőelemeket jelent. Lehetővé teszi az összes lámpa vezérlését egyetlen eszközről vagy intelligens vezeték nélküli kapcsolókon keresztül. Választhat egyszínű, szabályozható izzók, színhőmérséklet változtatási lehetőséggel rendelkező izzók, RGB izzók, vagy 16 millió színű LED szalagok közül. Nem feledkezhetünk meg a lámpákról, világításról és kiegészítőkről sem, távirányítók és érzékelők formájában. A telefonokhoz és táblagépekhez készült, intuitív és áttekinthető mobilalkalmazásnak köszönhetően korlátlan számú világítási séma, funkció és alkalmazás áll rendelkezésére otthoni világításhoz.

A fény típusa számít


Mielőtt belevágnánk a termékválasztásba, röviden megemlítünk egy fontos elemet, a megfelelő lámpatípus kiválasztását. White, White Ambiance, White and Color Ambiance. Bonyolultan hangzik. De nem az. A lámpák típusairól beszélünk, és a következő sorok mindent világossá tesznek az Ön számára.


White (sötétítési lehetőség): Lágy fehér fény. Kellemesen meleg fehérre van állítva, és azonnali vezeték nélküli fényerő-szabályozást kínál.

White Ambiance (a fehér szín tompítása és hőmérsékletének módosítása): melegről hideg fehér fényre. A fehér 50 000 árnyalatát kínálja egyetlen gombnyomással. Melegtől hidegig.


White and Color Ambiance (sötétítés, a fehér szín hőmérsékletének megváltoztatása és 16 millió szín közül választhat): Fehér és színes fény. Több millió színnel feldobja otthonát. A színek széles választéka segít csodálatos hangulat megteremtésében. Romantikus este vagy születésnapi buli? Kiválaszthatja a megfelelő világítást értékes pillanataihoz.


Kezdjük! A kezdőkészlet egyértelmű választás

Ha az előző bekezdésekben a Hue megvásárlására csábítottuk Önt, akkor felmerülhet a kérdés, hogyan kezdje el. Kezdetnek javasoljuk a kezdőkészletek egyikének megvásárlását. Tartalmazzák a Hue Bridge vezérlőeszközt és két vagy több fényforrást. És előnyösek is. Nem kell aggódnia az alkatrészek összes csatlakoztatása és párosítása miatt. Ígérjük, hogy mindenki meg tudja csinálni.


Van már otthon kezdőkészlete? Csak csomagolja ki, csavarja be az izzót egy lámpába vagy csillárba, és kapcsolja be a lámpát egy kapcsolón keresztül. Ha készlete tartalmazza a Hue Bridge eszközt, csatlakoztassa a Wi-Fi routerhez. Ezután vegye fel telefonját vagy táblagépét, és keresse meg a Philips Hue alkalmazást az App Store vagy a Google Play áruházban. Nyissa megés csatlakoztassa a Bridge-hez. A Bridge intelligens, így automatikusan megtalálja az összes világítást otthonában. És kezdődhet a játék! Fokozatosan hozzáadhat lámpákat. A Bridge egyszerre akár ötven lámpát is képes kezelni.

Ha nem műszaki tehetség, ne aggódjon. Az alkalmazás egyszerű, és végigvezeti Önt az egész folyamaton, és tanácsokat ad. Ha pedig nincs a közelében mobiltelefon vagy táblagép, a meethue.com oldalon számítógépen keresztül is vezérelheti a lámpákat.


A beállítás megtörtént, de melyik kezdőkészletet válasszuk? Néhány bekezdéssel korábban elmagyaráztuk a három lámpatípus közötti különbségeket. És ez a legfontosabb szempont a megfelelő kezdőkészlet kiválasztásakor. Ne felejtse el kiválasztani a megfelelő alapot. A kiegészítők minden kezdőkészlet részét képezik.


Termékek mindenhol, ahová csak néz


Finom kiegészítője egy romantikus filmnek jó borral, vagy szívesen látott segítő az éjszakai utazáshoz a hűtőhöz. Pontosan ezek és más célok jelentik a Hue Lightstrip fényszalagok vásárlásának egyértelmű okait. Mondanunk sem kell, hogy hozzájuk is használhatja az intelligens Hue Bridge vezérlőt. De csak azért, hogy megbizonyosodjunk. Helyük nem csak az Ön otthonában van, hanem kültéren is. A fénycsíkkal még sötét éjszakákon is kitűnik a kertje.


És most a legfontosabb. A fény kiválasztása. A technológiai gyöngyszem Philips Hue sokféle beltéri és kültéri világítással rendelkezik. Az asztali lámpáktól, fali lámpáktól, spotlámpáktól vagy mennyezeti lámpáktól kezdve az állólámpákon át a függesztett és mennyezeti süllyesztett lámpákig. Higgye el nekünk, ezekkel a lámpákkal gyönyörűvé és okossá varázsolja otthonát.

Hideg van odakint, otthon fekszik az ágyában, mindjárt elalszik, és hirtelen azt veszi észre, hogy égve hagyta a villanyt a hátsó udvaron? Ha rendelkezik a Philips Hue kültéri lámpáival, nincs probléma. Egyszerűen kapcsolja ki vagy tompítsa el a telefonján keresztül, miközben a meleg ágyban fekszik. A kültéri lámpák szabványos feszültségű változatban kaphatók, amelyet az otthoni hálózatra csatlakoztathat, vagy alacsony feszültségű változatban. Bárhol bedughatod. Még kint is.


ILehet, hogy kevésbé tűnik fontosnak, de gyakran nagyon szükséges. Vessen egy pillantást a Hue tartozékokra,amelyek magukban foglalják a hosszabbító kábeleket, kapcsolókat, tápegységeket és érzékelőket. Mindegyik közül szeretnénk kiemelni a Dimmer kapcsolót (V2), mellyel a tompított lámpák hölgye vagy ura lesz otthonában. Könnyedén rögzítheti a falra ragasztószalaggal, amely a csomag része. Ráadásul távirányítóként is használhatja. A lustaság csúcsa? Egyáltalán nem, ez csak egy tökéletes segédeszköz. Meg kell még említenünk a mozgásérzékelőket is. Csak elsétál mellette és a lámpa máris ég. Bárhol elfér az otthonban. És egy másik termékről is írnunk kell Önnek. Az intelligens aljzatok bármilyen lámpát (és igen, még azt is, amelyikbe nem kap Hue izzót) intelligens lámpává változtat. Kényelmesen vezérelheti őket a Hue alkalmazással vagy hangjával.

Hogyan lehet Hue-t csatlakoztatni? Ennél könnyebb nem is lehet


Mindössze négy lépésre van szüksége ahhoz, hogy a Hue-t a szükséges módon csatlakoztassa háztartásában.


1) Szerezze be a kívánt Hue termékeket


2) Kapcsolja be a lámpákat. Legyen szó izzókról az eredeti lámpákban vagy Philips Hue lámpákban. Csak csatlakoztassa és kapcsolja be őket..


3) Ha van Bridge, csatlakoztassa a Wi-Fi-hez.

4) Telepítse a Philips Hue alkalmazást. Megtalálható az App Store-ban vagy a Google Playen. Ez a telefon típusától függ. Az alkalmazás két verzióban létezik. Normál változat, amely a Bridge-es könnyű telepítésben működik. A második a Hue Bluetooth, amit akkor tölthetünk le, ha csak ezen a technológián keresztül szeretnénk vezérelni a fényeket.

Bridge vagy Bluetooth? Mindkettő jól működik


Akár a Bluetooth-t, akár a Bridge-et választja a csatlakozáshoz, mindkét lehetőség gondtalan. Ha Bluetooth-al kezdi, később továbbléphet a még kifinomultabb Bridge-re.

Mi az alapvető különbség a két csatlakozási lehetőség között?


Bluetooth segítségével akár 10 lámpát is csatlakoztathatunk, de a Bridge segítségével akár 50 lámpát is csatlakoztathatunk. Bridge-el az egész háztartásban, de Bluetooth-al csak egy szobában. A Bridge segítségével vezérelheti otthona falain kívül, vagy szinkronizálhatja a világítást videojátékokkal, filmekkel vagy zenével. Mindkét rendszerrel rendelkezik hangvezérléssel, telepítés nélküli halványítással vagy időzítők beállításával.

Mindig trendi lesz a frissítésekkel


A Philips Hue applikáció a közelmúltban jelentős fejlesztéseken ment keresztül, mely a gyönyörű dizájn mellett rengeteg új hasznos funkciót is magával hoz. És ez a jövőben is így marad. Az alkalmazás rendszeresen frissül, ami új lehetőségeket és a meglévő funkciók bővítését kínálja. Az alkalmazás segítségével minden beállítás személyre szabható, a lehetőségek szinte végtelenek. És ez igazán szórakoztató.


A Philips Hue a jövőbe is tekint, az alkalmazásból nem hiányzik a kompatibilitás


A Hue nem csak a saját termékeivel működik, hanem számos más platformmal, asszisztenssel és termékkel is tökéletesen működik, és ezek együtt alkotják az Ön okosotthonát.


Tökéletes együttműködést biztosít az Apple HomeKit alkalmazással. Ez a kapcsolat lehetővé teszi, hogy otthona összes lámpáját hangjával vezérelje. Komolyan. Még a telefonja vagy a táblagépe sem szükséges. Csak hívja Sirit segítségért. És ez még nem a vége. A Hue-t közvetlenül az iOS-en keresztül vezérelheti. Egyszerűen létrehozhat egy tökéletes intelligens otthoni ökoszisztémát, amely más eszközökhöz kapcsolódik.


És ha nincs iPhone-ja vagy iPadje? Ez egyáltalán nem számít. A Hue a Google Asszisztenssel is tökéletesen működik. Ezzel együtt is csak a saját hangjára van szüksége, hogy tökéletes légkört vigyen otthonába.


Végül, de nem utolsósorban, a Hue-t IFTTT-n keresztül is csatlakoztathatja, és párosíthatja például az Ön által használt közösségi hálózatokkal. Egy üzenetet kapott Messengeren édesanyjától? A nappali lámpái pirosan villognak. Ez a valóság, nem sci-fi.


Kell még több okot említenünk a Philips Hue megvásárlása mellett? Még mindig sok van!

Autor článku:

Tamás
Tamás Ügyfélszolgálati szakértő

Tamás az ügyfélszolgálat munkatársa. Többek között világítási tippek és lehetőségek keresésével is foglalkozik, amelyeket magazinunkban és tanácsadásunkban tesz közzé.

Lépjen kapcsolatba velünk

Tamás

Tanácsot adunk Önöknek a kiválasztásban és technikai kérdésekben is.

06 1 999 6751(Hé-Pé, 8-17:30)

Kérdezzen
 
                    

Kapcsolódó termékek

Copyright © 1994 - 2024 Donoci, Kft, Minden jog fenntartva. Információ a személyes adatok feldolgozásáról. i