A legalacsonyabb ár garanciája! Ha azonos terméket talál máshol olcsóbban, tőlünk azt a terméket még olcsóbban kapja! több információ

hívjon minket 003619996751

A kosár tartalma 0 0 Ft Újonnan az árakat áfával adjuk meg
0
Kedvenc tétélek
0

Önnek nincsenek kedvenc termékei.

Levy banner
Pravý banner
Kategóriák

Vásárlás ÁFA nélkül.

Dátum: 7.10.2014

Nálunk vásárolhat ÁFA nélkül is.

Mennyiség kedvezmények lámpákra és világításra.

Már  40.000 Ft vásárlásnál tőlünk  automatikusan kap 3% kedvezményt  a megrendelés értékéból.Vásároljon 80000 Ft-ért  és a kedvezményt növeljük 5%-ra.
Vásároljon 160000 Ft-ért és  7% kedvezményt kap.
Vásároljon 320000 Ft és 10% kedvezményt kap.


Vásároljon gyorsan a Lampak.hu

Ha keres bármilyen típusú lámpatestet, a mi webáruházunkban választ.

Nálunk vásárolhat ÁFA nélkül is.


Akármilyen lámpát vagy világítást keres nálunk mindig valamit kiválaszthat. Ajánlatunkban megtalálhatóak lámpák a konyhába, nappaliba, hálószobába, gyerekszobába vagy fürdőszobába. Természetesen nálunk találhat lámpákat a lépcsőházba vagy a kertbe is. Szépen szeretné megvilágítani a garázst, teraszt vagy a kertet? Ez nem gond.
 

A legjobb árak

Nemcsak, hogy nálunk széles választék várja, de szintén igyekszünk a legjobb árat szolgáltatni. Mi több nálunk vásárolhat ÁFA nélkül is. Mire van szükségünk?
1. A megrendelés kitöltésekor adja meg a közösségi adószámát is (HU..........) a szállítási és számlázási címmel együtt.
2. A közösségi adószám ellenőrzése után a megrendelést ÁFA nélkül számlázzuk.
3. Mivel a megrendelések automatikusan vannak feldolgozva, átútalás esetében a kifizetéshez szükséges adatokat tartalmazó emailben megtalálhatja az ÁFA nélküli árat is.

© 2016 Lámpák.hu