A legalacsonyabb ár garanciája! Ha azonos terméket talál máshol olcsóbban, tőlünk azt a terméket még olcsóbban kapja! további információ

Hívjon minket +36-1-999-6751

A kosár tartalma 0 0 Ft Újonnan az árakat áfával adjuk meg
0
Kedvenc tétélek
0

Önnek nincsenek kedvenc termékei.

Pravý banner
Kategóriák

Újonnan kínalatunkban vannak lámpák Esto osztrák gyártótól

Dátum: 12.3.2016

Jelenleg kínalatunkban vannak lámpák több mint 30 hiteles márkától. Nemrégiben besoroltuk a kínalatunkba a világításokat az Esto osztrák gyártótól, amely nagy hangsúlyt helyez a designra.

Jelenleg kínalatunkban vannak lámpák több mint 30 hiteles márkától. Nemrégiben besoroltuk a kínalatunkba világításokat az  Esto osztrák gyártótól, amely nagy hangsúlyt helyez a designra.

Lámpák Esto – csaknem ötven éves történelem

Egyre több ember nem veszi a beltéri világítást mint  csak szükséges és funkcionális elemet, de várhatóan a fény jelentősen átalakítja a helyiséget és designilag átalakítja. Ezzel az elképzeléssel dolgozik az Esto osztrák gyártó, akinek a termékei a mi webáruhazunkba megvásárolhatja. Pontosabban a kínalatban elsősorban vannak a  mennyezeti lámpák és design asztali lámpák. Érdekes, hogy a tervezés során Esto lámpatesteknél a tervezők befolyásolva vannak három ország kulturális hagyományaival - Ausztria, Olaszország és Szlovénia.

Márka Esto, immár Veldenben van székhelye, 1969-ben alakult, és fokozatosan fejlődött  minőségi gyártóra, amely sorolható  jól ismert gyártókhoz mint a Philips vagy Eglo. Úgy gondoljuk, hogya helyiségeket  az Esto lámpák kivilágítják  és Ön elégedett lesz velük sok éven át.

Szeretnénk Önt  tájékoztatni, hogy annak a ténynek köszönhetően, hogy ezek a lámpák design világítások, a szállítási idő általában 1-2 hétig tart.


Asztali lámpa Erica  Esto osztrák gyártótól

Copyright © 1990 – 2017 Lámpák.hu