Levý banner
Pravý banner
MENÜ
0 0 Ft
Az ingyenes szállításhoz hiányzik ingyenes szállítás!10 000 Ft
Kategóriák

Újonnan kínalatunkban vannak lámpák Esto osztrák gyártótól

Újdonságok a Lámpák.hu-n

Tamás

Jelenleg kínalatunkban vannak lámpák több mint 30 hiteles márkától. Nemrégiben besoroltuk a kínalatunkba a világításokat az Esto osztrák gyártótól, amely nagy hangsúlyt helyez a designra.

Jelenleg kínalatunkban vannak lámpák több mint 30 hiteles márkától. Nemrégiben besoroltuk a kínalatunkba világításokat az  Esto osztrák gyártótól, amely nagy hangsúlyt helyez a designra.

Lámpák Esto – csaknem ötven éves történelem

Egyre több ember nem veszi a beltéri világítást mint  csak szükséges és funkcionális elemet, de várhatóan a fény jelentősen átalakítja a helyiséget és designilag átalakítja. Ezzel az elképzeléssel dolgozik az Esto osztrák gyártó, akinek a termékei a mi webáruhazunkba megvásárolhatja. Pontosabban a kínalatban elsősorban vannak a  mennyezeti lámpák és design asztali lámpák. Érdekes, hogy a tervezés során Esto lámpatesteknél a tervezők befolyásolva vannak három ország kulturális hagyományaival - Ausztria, Olaszország és Szlovénia.

Márka Esto, immár Veldenben van székhelye, 1969-ben alakult, és fokozatosan fejlődött  minőségi gyártóra, amely sorolható  jól ismert gyártókhoz mint a Philips vagy Eglo. Úgy gondoljuk, hogya helyiségeket  az Esto lámpák kivilágítják  és Ön elégedett lesz velük sok éven át.

Szeretnénk Önt  tájékoztatni, hogy annak a ténynek köszönhetően, hogy ezek a lámpák design világítások, a szállítási idő általában 1-2 hétig tart.


Asztali lámpa Erica  Esto osztrák gyártótól

Autor článku:

Tamás
Tamás Ügyfélszolgálati szakértő

Tamás az ügyfélszolgálat munkatársa. Többek között világítási tippek és lehetőségek keresésével is foglalkozik, amelyeket magazinunkban és tanácsadásunkban tesz közzé.

Lépjen kapcsolatba velünk

Tamás

Tanácsot adunk Önöknek a kiválasztásban és technikai kérdésekben is.

06 1 999 6751(Hé-Pé, 8-17:30)

Kérdezzen
 
                    

Copyright © 1994 - 2024 Donoci, Kft, Minden jog fenntartva. Információ a személyes adatok feldolgozásáról. i