Levý banner
Pravý banner
MENÜ
0 0 Ft
Az ingyenes szállításhoz hiányzik ingyenes szállítás!10 000 Ft
Kategóriák

Trend: Csillárok távirányításra

LED világítás

Tamás

Egyszerűen szeretne villágítani erőfeszítés nélkül? Hozzunk listát a csillárokra a távirányításra. Fel vannak szerelve LED diódákkal, tehát az üzemeltetésuk nagyon gazdaságos.

Egyszerűen szeretne villágítani erőfeszítés nélkül? Hozzunk listát a csillárokra a távirányításra. Fel vannak szerelve LED diódákkal, tehát az üzemeltetésuk nagyon gazdaságos.

Cserélheti a színeket

Már csak kevés háznak vagy lakásnak nincsen legalább egy csillár. Ez a fajta a függesztékes lámpának  közelmúltban jelentősen fejlődött. Nem csak a design szempontból, hanem a műszaki szempontból is. A kurzusba jönneek a takarékos LED csillárok és a legfrissebb újdonság a  modellek , amelyeket lehet irányítani távolról. Nem csak, hogy nem kell felállni a  a kanapéról, de akkor is élvezheti a lámpa különböző színeit.

EGLO csillár távirányításraLED csillár távirányításra

Kínálatunkban találhat mint nagyobb függesztékes csillárokat konyhába, de  különösen  felületre szerelhető csillárokat a nappaliba  vagy a hálószobába. Használva van  fém és  üveg. Garantálunk  kiváló minőségét és alacsony árat.

Cikk alatt találnak listát az összes  távirányítos lámpára. Abban az esetben, ha szüksége lenne kisebb mennyezeti spotlámpára, akkor kattintson a könyvjelzőre távirányítos lámpák 
 

Csillár távirányításra www.lampak.huLED csillár távirányításra

Autor článku:

Tamás
Tamás Ügyfélszolgálati szakértő

Tamás az ügyfélszolgálat munkatársa. Többek között világítási tippek és lehetőségek keresésével is foglalkozik, amelyeket magazinunkban és tanácsadásunkban tesz közzé.

Lépjen kapcsolatba velünk

Tamás

Tanácsot adunk Önöknek a kiválasztásban és technikai kérdésekben is.

06 1 999 6751(Hé-Pé, 8-17:30)

Kérdezzen
 
                    

Copyright © 1994 - 2024 Donoci, Kft, Minden jog fenntartva. Információ a személyes adatok feldolgozásáról. i