Levý banner
Pravý banner
MENÜ
0 0 Ft
Az ingyenes szállításhoz hiányzik ingyenes szállítás!10 000 Ft
Kategóriák

Széles kínálatunk van lámpabúrából

Tanácsadás
Válaszolt:
TamásTamás

Válasz:

Szeretne eredeti lámpát, amelyt összeállíthatna maga szerint? Nem gond. Kínálunk különböző lámpaernyőket és különféle lámpa búrákat. Astali és állólámpákhoz.

Szeretne eredeti lámpát, amelyet összeállíthatna saját elképzelése szerint? Összetört a lámpája és pót búrát keres? Nem gond. Kínálunk különböző lámpaernyőket.

Búrák asztali lámpákra és állólámpákra 

Lámpa búrákat bevitelezzuk két márkától- cseh cég PREZENT és osztrák cégtól EGLO. Először említett cég bemutatja nagyon díszes, lehet mondani kastélyi textil búrákkal állólámpákra Hortenzia rojtokkal. Ezeket elsősorban lehet használni nappaliba, amely be van rendezve antik bútorral. Kitűnő az, hogy ezekhez a búrákhoz rendelkezésre állnak lámpa lábák különböző fa színekben, így a belső teret lehet szépen összehangolni.
Nemcsak állólámpákra vagy asztali lámpákra vannak búrák My choice gyűjteményból Eglo márkától. Gyártva vannak textilból és műanyagból és magában foglalnak specilális cilindereket lámpára. A színekból a fehér, piros-rózsaszín és barna szín vezet, de lehet vásarolni más mintákkal is. A lámpa összeállításra választhat több típusból a lámpálábakból. Figylemeztetjük Önt, hogy nem az összes búra passzol a lámpa lábakhoz. Ha kérdése van, akkor fordüljön segítségre online chat-ben. 
 
Teljes lámpabúra kínalatott e szöveg alatt találja. Garantáljuk a legolcsóbb árat Magyarországon. 

Autor článku:

Tamás
Tamás Ügyfélszolgálati szakértő

Tamás az ügyfélszolgálat munkatársa. Többek között világítási tippek és lehetőségek keresésével is foglalkozik, amelyeket magazinunkban és tanácsadásunkban tesz közzé.

Lépjen kapcsolatba velünk

Tamás

Tanácsot adunk Önöknek a kiválasztásban és technikai kérdésekben is.

06 1 999 6751(Hé-Pé, 8-17:30)

Kérdezzen
 
                    

Copyright © 1994 - 2024 Donoci, Kft, Minden jog fenntartva. Információ a személyes adatok feldolgozásáról. i