A legalacsonyabb ár garanciája! Ha azonos terméket talál máshol olcsóbban, tőlünk azt a terméket még olcsóbban kapja! további információ

Hívjon minket +36-1-999-6751

A kosár tartalma 0 0 Ft Újonnan az árakat áfával adjuk meg
0
Kedvenc tétélek
0

Önnek nincsenek kedvenc termékei.

Levy banner
Pravý banner
Kategóriák

Széles kínálatunk van lámpabúrából

Dátum: 30.7.2015

Szeretne eredeti lámpát, amelyt összeállíthatna maga szerint? Nem gond. Kínálunk különböző lámpaernyőket és különféle lámpa búrákat. Astali és állólámpákhoz.

Szeretne eredeti lámpát, amelyet összeállíthatna saját elképzelése szerint? Összetört a lámpája és pót búrát keres? Nem gond. Kínálunk különböző lámpaernyőket.

Búrák asztali lámpákra és állólámpákra 

Lámpa búrákat bevitelezzuk  két márkától-  cseh cég PREZENT és osztrák cégtól EGLO. Először említett cég bemutatja nagyon díszes, lehet mondani kastélyi textil búrákkal állólámpákra Hortenzia  rojtokkal. Ezeket elsősorban lehet használni  nappaliba, amely be van rendezve  antik bútorral. Kitűnő az, hogy ezekhez a búrákhoz rendelkezésre állnak  lámpa lábák különböző  fa színekben, így a belső teret lehet  szépen összehangolni.
Nemcsak állólámpákra vagy asztali lámpákra vannak búrák My choice gyűjteményból Eglo márkától.  Gyártva vannak textilból és műanyagból és magában foglalnak specilális cilindereket lámpára. A színekból  a fehér, piros-rózsaszín és barna szín vezet, de lehet vásarolni más mintákkal is. A lámpa összeállításra választhat több típusból a lámpálábakból.  Figylemeztetjük Önt, hogy nem az összes búra passzol a lámpa lábakhoz. Ha kérdése van, akkor fordüljön segítségre online chat-ben. 
 
Teljes lámpabúra kínalatott e szöveg alatt találja. Garantáljuk a legolcsóbb árat Magyarországon. 

Búra asztali lámpáraBúra lámpához

Copyright © 1990 – 2017 Lámpák.hu