A legalacsonyabb ár garanciája! Ha azonos terméket talál máshol olcsóbban, tőlünk azt a terméket még olcsóbban kapja! további információ

Hívjon minket +36-1-999-6751

A kosár tartalma 0 0 Ft Újonnan az árakat áfával adjuk meg
0
Kedvenc tétélek
0

Önnek nincsenek kedvenc termékei.

Levy banner
Pravý banner
Kategóriák

Most a retro csillárok vannak a divatban

Dátum: 10.9.2015

Tetszik Önnek a retro stílus és szeretné othonát ebben a stílusban? Elkészítettük a retro csillár kínalatott, amelyek alkalmasak a konyhába és a nappaliba.

Tetszik Önnek a retro stílus és szeretné othonát ebben a stílusban? Elkészítettük a retro csillár kínalatott, amelyek alkalmasak a konyhába és a nappaliba.

Retro csillár hálószobába VictoriaRetro csillárok több színben

Mindig, amikor szó van  az izlésról és a designról, akkor heves heves viták kezdődnek. És itt van a megállapítás: mi is pontosan a retro stílus? Mert valaki számára a visszatérés a hatvanas évekbe, másik számára a a szocializmusba vagy az  Első Köztársaság ideibe.

Még néhány jellemző tipikus a  a retro világításra: több színhasználat, lekerekített, vagy éppen ellenkezőleg szögletes formák, az anyagokból dominálnak a  fémek különböző felületekkel és szintén fa és textil. Pontosabban a belső térbe, amelyben több fa és kerámia van, ajánljuk például a  retro csillárokat sorozatból Hakon és Janne, az új épületekbe pasztell színekben viszont függesztékes lámpák Vintage  Eglo márkatól.

Merítsen ötleteket fényképeinkból  és kínalatból a  legkeresettebb retro csillárokból (lásd alább) és bízunk benne, hogy  a retro beltere szépen hangolni fog. 

Retro csillár konyhábaRetr csillár konyhába  Var

Retro világítás

Copyright © 1990 – 2017 Lámpák.hu