A legalacsonyabb ár garanciája! Ha azonos terméket talál máshol olcsóbban, tőlünk azt a terméket még olcsóbban kapja! további információ

Hívjon minket +36-1-999-6751

A kosár tartalma 0 0 Ft Újonnan az árakat áfával adjuk meg
0
Kedvenc tétélek
0

Önnek nincsenek kedvenc termékei.

Levy banner
Pravý banner
Kategóriák

Milyen lámpával megvilágítani a teraszt?

Dátum: 11.8.2015

Teraszt meglehet világítani többféle módon. Nézze meg a fényképekeinket, olvassa el néhány tippet, és hagyja magát ihletni.

Teraszt meglehet világítani többféle módon. Nézze meg a fényképekeinket, olvassa el néhány tippet, és hagyja magát ihletni. Az  árak már  1600,- Ft-tól vannak. 

Legpraktikusabb a fali lámpa

 Az új épületek esetében,de ugyanúgy újjáépítésnél,  a  legtöbb nappali  össze van kötve teraszal nagy üvegajtóval. Ez egy praktikus és kényelmes megoldás. Ez nyilvánvalóan nem jelenti azt, hogy a szabadtéri ülésnek  elegendő lesz  csak a lámpa beltérból. Különösen, ha van egy nagyobb terassza. Javasoljuk, hogy a fal a bejáratnál  helyezzen el egy vagy kettő fali lámpát. A megjelenésüket jó harmonizál a  környezettel és a kertel. Még mindig népszerűek a lámpák, amelyek emlékeztetnek lucernára, már újonnan szintén LED kivitelben is vannak.

Terasz megvilágítésa LED lámpa segítségével

Kültéri LED fali lámpa Fali lámpa teraszra lucerna formában

Használja ki a praktikus érzékelőt

Oceníte to třeba v případě, že nesete na terasu pohoštění a nemáte volnou ruku.   Gyakran a kínálatunkban vannak a kültéri lámpák teraszra téglalap alakban, félkör és henger alakban. További érdekes megjelenésűek a  rácsal. Ezek a modern megjelenésű lámpák tervezve vannak a homlokzatra a ház bejáratánál, így aztán a kültéri világítás szépen össze van hangolva. Ahogyan egyre nagyobb nyomás nehezedik az energiahatékonyságra, egyre több  napelemes lámpa LED kivitelben van gyártva. A drágább termékeknél a része egy érzékelő, amely automatikusan bekapcsolódik és egy idő után kikapcsol. Értékelni fogja abban az esetben, amikor  vendéglátást visz a teraszra és egy keze sem szabad .
 
Fali lámpa terasz megvilágításraFali lámpa teraszra
 
Terasz megvilágítása

Hatásra LED szalagok és taposólámpa


Ha szeretne a teraszt újraéleszteni, akkor  ajánljők a  vízálló LED szalagot pld.agasztott felragasztva a terasz széleire és  nagy hatásűak a taposólámpák is. Spotlámpákról van szó lefedve  ellenálló üvegel, amelyek be sóllyesztve a  padlóba. Lehet taposni rájük és néhányon autóval átmenni, tehát  autóbeálló utakra a garázsba vannak tervezve.
Kellemes hangulat a teraszon idézik a különböző kültéri asztali lámpák és állólámpák, különösen az utóbbi években népszerűek a  napelemes lámpák. A történelem kedvelőknek kínalatunkban vannak a petróleumlámpák.

 Az Ön egyszerűség orientációja miatt e szöveg alatt talál néhány tippet a lámpákra a teraszra.A teljes kínálat a kültéri lámpákba megtalálja.

Kültéri lámpa teraszraTaposó lámpa teraszra

Kültéri lámpa teraszra

Copyright © 1990 – 2017 Lámpák.hu