A legalacsonyabb ár garanciája! Ha azonos terméket talál máshol olcsóbban, tőlünk azt a terméket még olcsóbban kapja! további információ

Hívjon minket +36-1-999-6751

A kosár tartalma 0 0 Ft Újonnan az árakat áfával adjuk meg
0
Kedvenc tétélek
0

Önnek nincsenek kedvenc termékei.

Levy banner
Pravý banner
Kategóriák

Milyen lámpát választani a zuhanyozóba?

Dátum: 17.9.2015

Különösen, ha van egy nagyobb fürdőszobája van, akkor szüksége lesz több típusú lámpára. Mi készítettünk egy válogatást a legkívánatosabb lámpákból a zuhanyozóba.

Különösen, ha van egy nagyobb fürdőszobája van, akkor szüksége lesz több típusú lámpára. Mi készítettünk egy válogatást a legkívánatosabb lámpákból a zuhanyozóba.

Legfontosabb a víz elleni védelem

Úgy mint korábban minden fürdőszobában kád volt, de ma természetesen be van rendezve zuhanyzóval. Ez köszönhetően a víz megtakarításnak  és az időnek is, valamint  könnyebb hozzáférhetőségnek idősebb emberek között egyre népszerűbb és ez magával hozza a  kérdést: milyen fényt  választani a zuhanyzóba? Természetesen az izlés mindenki kérdése, de biztosan  jó emlékezni néhány szempontra:
  • Legfontosabb  a világítás  biztonsága. Amire szükség van az  magas víz elleni védelem, legalább IP44 szükséges, ha a lámpa  mennyezeten van. Ha a lámpa falra kerülne, ahová több víz esne, akkor javasoljuk az  IP65 vagy magasabbat.
  • A lámpának nem kéne nagynak lenni, hogy zuhanyozásnál ne foglaljon sok helyet.
  • Ideális, ha a zuhanyzó megvilágítása összehangolna (például a használt anyaggal) a többi fürdőszobai kiegászítéssel. 
  • Efektíven néz ki több kis lámpa, amely a termet  vizuálisan bővíti.  

A zuhanyozásnál lehet színes megvilágítás is

A fentiek alapján nyilvánvaló, hogy a megfelelő lámpának kicsinek kéne lenni, lehetőleg süllyesztve a  mennyezetbe vagy  csempébe és gyártva ellenálló fémból. Ez jellemző a süllyesztett fürdőszobai lámpákra, amit a mi webáruházunkban vásárolhat több méretben és formában. Kínálatunkban vannak a népszerű LED-es lámpák is. Minőségesek a süllyesztett spotlámpák Margo, amelyek rendelkezésre állnak fehér vagy króm kivitelben.Azok,  akik szeretik extravaganciót és a színeket, akkor a  zuhanyzóban be lehet szerelni  vízálló LED szalagokat is. Mint látható, több lehetőség van az érdekes fürdőszoba kivilágításhoz.


Világítás zuhanyzóba

Copyright © 1990 – 2017 Lámpák.hu