Levý banner
Pravý banner
MENÜ
0 0 Ft
Az ingyenes szállításhoz hiányzik ingyenes szállítás!10 000 Ft
Kategóriák

Milyen lámpa az otthoni irodába?

Beltéri világítás

Tamás

Otthonról dolgozik? Ne rontsa a szemét és rendezzen be minőséges irodai lámpákat. Hozzuk a kínalatot. Az induló árak már 1800,- FT-tól.

Sokan már dolgoznak teljesen vagy egészben otthonról. Ezért úgy döntöttünk, hogy kitippeljük a  megfelelő lámpákat  kis otthoni irodába.

Árak már 1 800,- Ft-tól

Ahogy a többi helyiségben elengedhetetlen kellően erőteljes mennyezeti lámpa. Mert ma a legtöbb munkavállaló használja a számítógépet, akkor ajánlatos, hogy a mennyezeti lámpának legyen parabolikus rácsa, amely megakadályozza a nemkívánatos fénytörés a monitorokon. Ezek az  irodai lámpák a mi interntes üzletunkben rendelkezésre ál  olcsóbb változatban ismint fénycsöves - például a típus EMILIA. Mert a fejlődés előre megy, a mi internetes üzletunkben  választék van lámpákra irodákba LED technológiával.  Alacson energia fogyasztása van magas fényerőnél és  hosszú élettartalomnál.  

Állítható irodai lámpa

Természetesen a mennyezeti lámpánál világítás szükséges  a papírmunkára praktikus asztali lámpa, amelynek nem kellene  elkápráztatni, de hogy ne foglaljon sok helyet az asztalon. Tekintettel az információra kiválasztottuk az irodai lámpákat, amelynek  kisebb, de stabilabb alapja  és különösen rugalmas csuklós karja van, tehát a lámpát lehet  megdönteni, és a felhasználó megvilágíthatja a helyet az íróasztalon szükség szerint. És ne aggódjon, hogy az irodai világítás túl drága lenne. Szép lámpákat már kínalatunkban vannak 1800,- Ft-tól.


Lámpák irodába internetes üzletünkel www.lampak.hu


 

Autor článku:

Tamás
Tamás Ügyfélszolgálati szakértő

Tamás az ügyfélszolgálat munkatársa. Többek között világítási tippek és lehetőségek keresésével is foglalkozik, amelyeket magazinunkban és tanácsadásunkban tesz közzé.

Lépjen kapcsolatba velünk

Tamás

Tanácsot adunk Önöknek a kiválasztásban és technikai kérdésekben is.

06 1 999 6751(Hé-Pé, 8-17:30)

Kérdezzen
 
                    

Copyright © 1994 - 2024 Donoci, Kft, Minden jog fenntartva. Információ a személyes adatok feldolgozásáról. i