A legalacsonyabb ár garanciája! Ha azonos terméket talál máshol olcsóbban, tőlünk azt a terméket még olcsóbban kapja! további információ

Hívjon minket +36-1-999-6751

A kosár tartalma 0 0 Ft Újonnan az árakat áfával adjuk meg
0
Kedvenc tétélek
0

Önnek nincsenek kedvenc termékei.

Levy banner
Pravý banner
Kategóriák

Milyen lámpa az otthoni irodába?

Dátum: 7.7.2015

Otthonról dolgozik? Ne rontsa a szemét és rendezzen be minőséges irodai lámpákat. Hozzuk a kínalatot. Az induló árak már 1800,- FT-tól.

Sokan már dolgoznak teljesen vagy egészben otthonról. Ezért úgy döntöttünk, hogy kitippeljük a  megfelelő lámpákat  kis otthoni irodába.

Árak már 1 800,- Ft-tól

Ahogy a többi helyiségben elengedhetetlen kellően erőteljes mennyezeti lámpa. Mert ma a legtöbb munkavállaló használja a számítógépet, akkor ajánlatos, hogy a mennyezeti lámpának legyen parabolikus rácsa, amely megakadályozza a nemkívánatos fénytörés a monitorokon. Ezek az  irodai lámpák a mi interntes üzletunkben rendelkezésre ál  olcsóbb változatban ismint fénycsöves - például a típus EMILIA. Mert a fejlődés előre megy, a mi internetes üzletunkben  választék van lámpákra irodákba LED technológiával.  Alacson energia fogyasztása van magas fényerőnél és  hosszú élettartalomnál.  

Állítható irodai lámpa

Természetesen a mennyezeti lámpánál világítás szükséges  a papírmunkára praktikus asztali lámpa, amelynek nem kellene  elkápráztatni, de hogy ne foglaljon sok helyet az asztalon. Tekintettel az információra kiválasztottuk az irodai lámpákat, amelynek  kisebb, de stabilabb alapja  és különösen rugalmas csuklós karja van, tehát a lámpát lehet  megdönteni, és a felhasználó megvilágíthatja a helyet az íróasztalon szükség szerint. És ne aggódjon, hogy az irodai világítás túl drága lenne. Szép lámpákat már kínalatunkban vannak 1800,- Ft-tól.


Lámpák irodába internetes üzletünkel www.lampak.hu


 

Copyright © 1990 – 2017 Lámpák.hu