A legalacsonyabb ár garanciája! Ha azonos terméket talál máshol olcsóbban, tőlünk azt a terméket még olcsóbban kapja! további információ

Hívjon minket +36-1-999-6751

A kosár tartalma 0 0 Ft Újonnan az árakat áfával adjuk meg
0
Kedvenc tétélek
0

Önnek nincsenek kedvenc termékei.

Levy banner
Pravý banner
Kategóriák

Milyen gyermek aztali lámpát válaztani?

Dátum: 1.9.2015

Keresnek az Ön iskolásának lámpát az íróasztalra? Tanácsot adunk, hogy mire jó emlékezni és hozá adunk válogatást a legnépszerűbb lámpákból az elsősoknek és azidősebb diákoknak.

Keresnek az Ön iskolásának lámpát az íróasztalra? Tanácsot adunk, hogy mire jó emlékezni és hozá adunk válogatást a legnépszerűbb lámpákból az elsősoknek és  azidősebb diákoknak.

LED gyermek asztali lámpaLegjobbak a hajlító nyakkal 

Ha van  gyermeke otthon, amely előszor megy az iskolába, tudja nagyon jól, hogy mi mindent kell beszerezni. Az egyik dolog kétségtelenül biztonságos lámpa, amely megfelelően megvilágítja az íróasztalt. Végtére is, ősszel és télena sötétedés nagyon korán van és a fő mennyezeti lámpa nem biztosít elég fényt olvasásra vagy írásra.

Ma a gyermek asztali lámpák állnak rendelkezésre  különböző témákkal, pld. mint Spidermannel vagy hercegnőkkel, és ezért jó lenne , ha a lámpát választana eggyüt a  gyermekével. Csak vigyázzon, hogy a szín illeszkedjen a teljes szoba megjelenésének. Design nem az egyetlen dolog, amire a vásárlásnál kell rá figyelni. Javasoljuk, hogy válaszon lámpát rugalmas csuklós karral (nyakkal). A gyermek saját maga választhatja a fény irányá és az intenzitását. Ez megakadályozza a tükröződés.

Természetesen könnyen hozzáférhetővének kéne lenni a kapcsolónak és  anyagok használata, amelyek tartósak és egészségesek. Ami a kérdést illeti, hogy milyen izzót használjon a lámpába, akkor javasoljuk a LED izzót, vagy kompakt fénycsövet - mindkét típus működésnél hűvös, tehát a gyermeke nem  égetheti meg magát. És ha a modern típusú lámpák használata Önhoz közel ál, akkor rendelkezésre állnak a gyermek LED lámpák (lásd a képet).

Az idősebb iskolásoknál vezetnek a LED lámpák

Kisebb iskolások érzékelnek egy csomó dolgot mint a játékot, és ezért létrehozott a Prezent márka fából készült asztali lámpákat Méhecske. Csak  egyszerüen az asztalhoz rögzíti,  rugalmas csuklós karjuk van és  választás több színben van - fiúknak és lányoknak. Kiváló arány a praktikumra és az  árra kínálják a lámpák Joker, amelyek alkalmasak idősebb tanulók számára. Azok szereti a minimalista és kissé futurisztikus kinézetű LED-es lámpákat Kenny.

 E  cikk alatt megtalálja az asztali lámpák kínalatát, , amelyeket a vevőink a gyermekszobába leggyakrabban vásárolnak. Ha szeretné a teljes kínalatott látni, akkor elég, ha rá kattint a lámpák és asztali lámpákra.

Asztali lámpa gyermekszobábaDětská lampa

Copyright © 1990 – 2017 Lámpák.hu