Raktáron több mint 560 000 termékAjándék 35000 Ft-tólA szállítás 8000 Ft-tól ingyenes

Hívjon minket +36-1-999-6751

A kosár tartalma 0 0 Ft Újonnan az árakat áfával adjuk meg
0
Kedvenc tétélek
0

Önnek nincsenek kedvenc termékei.

Levy banner
Pravý banner
Kategóriák

Lucerna – mesés kültéri világítás

Dátum: 27.2.2016

Lucerna képe nosztalgikus emlékeket felidéz mesékre, amelyeket gyermekkorban meséltek nekünk. Vigye át a varázslatos hangulatot az Ön kertjébe. Kínalatunkban van sok kültéri lucerna van.

Lucerna képe nosztalgikus emlékeket felidéz mesékre, amelyeket gyermekkorban meséltek nekünk. Vigye át a varázslatos hangulatot az Ön kertjébe. Kínalatunkban sok kültéri lucerna van.

Alkalmas minden típusú kertbe

Elege van már az  unalmas kültéri világításból, amelyeket  lát a barátai kertjében? Nem fog csalódni, ha vásárol romantikus kültéri lucernát. Az egyik előnye ennek a történelmi formajú világításnak, hogy minden kertbe el lehet helyezni, akár olyanba is, amelyre nincs ideje rendszeresen törődni. Modern lámpák feltartóztathatatlanul kideríti, hogy a gyep egy pár milliméterrel hosszabb, illetve, hogy elfelejtette a leveleket gereblyézni. Azonban a történelmi lucerna beilleszkedik kertbe akár félméters fűvel.
 
Romantikus kültéri lucernék

Régi megjelenés, modern funkció

Kínalatban vannak kültéri lámpák több modern kivitelézéssel. Választhat példaul kültéri napelemes lucernából,amelyeknek az üzemeltetésért nem fizetni egy forintot sem.  Ezen felül, nem kell aggódni a villamosenergia-ellátásról. Valamelyiket elég a gyepbe beszűrni, nagyon rugalmasak.Leggyakrabban a kültéri lucernák fehér és fekete színben vannak külön forma patinával, amely még kiemeli  a hatást. A legérdekesebbek darabok választékát lejjebb megtalálják.
 

Copyright © 1990 – 2018 Lámpák.hu