Levý banner
Pravý banner
MENÜ
0 0 Ft
Az ingyenes szállításhoz hiányzik ingyenes szállítás!10 000 Ft
Kategóriák

Lucerna – mesés kültéri világítás

Kültéri házmegvilágítás

Tamás

Lucerna képe nosztalgikus emlékeket felidéz mesékre, amelyeket gyermekkorban meséltek nekünk. Vigye át a varázslatos hangulatot az Ön kertjébe. Kínalatunkban van sok kültéri lucerna van.

Lucerna képe nosztalgikus emlékeket felidéz mesékre, amelyeket gyermekkorban meséltek nekünk. Vigye át a varázslatos hangulatot az Ön kertjébe. Kínalatunkban sok kültéri lucerna van.

Alkalmas minden típusú kertbe

Elege van már az  unalmas kültéri világításból, amelyeket  lát a barátai kertjében? Nem fog csalódni, ha vásárol romantikus kültéri lucernát. Az egyik előnye ennek a történelmi formajú világításnak, hogy minden kertbe el lehet helyezni, akár olyanba is, amelyre nincs ideje rendszeresen törődni. Modern lámpák feltartóztathatatlanul kideríti, hogy a gyep egy pár milliméterrel hosszabb, illetve, hogy elfelejtette a leveleket gereblyézni. Azonban a történelmi lucerna beilleszkedik kertbe akár félméters fűvel.
 
Romantikus kültéri lucernék

Régi megjelenés, modern funkció

Kínalatban vannak kültéri lámpák több modern kivitelézéssel. Választhat példaul kültéri napelemes lucernából,amelyeknek az üzemeltetésért nem fizetni egy forintot sem.  Ezen felül, nem kell aggódni a villamosenergia-ellátásról. Valamelyiket elég a gyepbe beszűrni, nagyon rugalmasak.Leggyakrabban a kültéri lucernák fehér és fekete színben vannak külön forma patinával, amely még kiemeli  a hatást. A legérdekesebbek darabok választékát lejjebb megtalálják.
 

Autor článku:

Tamás
Tamás Ügyfélszolgálati szakértő

Tamás az ügyfélszolgálat munkatársa. Többek között világítási tippek és lehetőségek keresésével is foglalkozik, amelyeket magazinunkban és tanácsadásunkban tesz közzé.

Lépjen kapcsolatba velünk

Tamás

Tanácsot adunk Önöknek a kiválasztásban és technikai kérdésekben is.

06 1 999 6751(Hé-Pé, 8-17:30)

Kérdezzen
 
                    

Copyright © 1994 - 2024 Donoci, Kft, Minden jog fenntartva. Információ a személyes adatok feldolgozásáról. i