Raktáron több mint 560 000 termékA szállítás 10000 Ft-tól ingyenesAjándék 35000 Ft-tól

Hívjon minket +36-1-999-6751

A kosár tartalma 0 0 Ft Újonnan az árakat áfával adjuk meg
0
Kedvenc tétélek
0

Önnek nincsenek kedvenc termékei.

Levy banner
Pravý banner
Kategóriák

Valamelyik Philips LED lámpákra adunk garanciót 5 évet

Dátum: 20.10.2015

LED lámpák Philips a legjöbb termékekhoz tartoznak, amely a kínalatunkban vannak.A gyártó garantálja a hosszú élettartamat, a magas energia-megtakarítás és erős fény kibocsátást.

LED lámpák Philips a legjöbb termékekhoz tartoznak, amely a kínalatunkban vannak.A gyártó garantálja a hosszú élettartamat, a magas energia-megtakarítás és erős fény kibocsátást.

LED fürdőszobai lámpákPhilips – vezető LED megvilágítás

Azt hiszem, nehéz lenne Magyarországon keresni egy felnőtt embert, aki még soha nem hallott a Philips márkáról. Végtére a cég, amely 1891-ben alakult  hollandiai Eindhovenben és a világítás mellett  gyárt háztartási gépeket és elektronikát.

Az ok egyszerű volt  - megfelelni az egyre növekvő keresletnek a villanykörték után, ami magával hozta a kereskedelmi villamos energia. Fokozatosan a  Philips izzók váltak ismertté és elkezdődött a cég portfólió bővítése. Jelenleg Philips (és annak nővére cégei - pld.  Massive), az egyik vezető a LED-es világítás terén.

Garancia 5 év

A szöveg alatt megnézheti az újdonságokat, amelyeket a  Philips nemrég bevezetett. Szó van a LED-es lámpákról, amelyeknek nagy fényerejük van és közben akár 90% -a villamos energiát takarítanak meg. Egy másik előny a kellemes meleg fehér fény (hasonló a hagyományos szálas izzónak) és különösen a hosszú élettartam. A gyártó kijelenti, hogy LED-es világítás szolgálni fog  több mint 30 évig

Hogy ez  igazán minőséges termék, ezt bizonyítja a  tény, hogy ezekre a LED-es lámpákra adunk 5 év garanciát. Ajánlatunk  tulnyomórészt tartalmazza a  spotlámpákat, fürdőszobai lámpákat és kültéri fali lámpatesteket.

Copyright © 1992 – 2018 Donoci Kft.