A legalacsonyabb ár garanciája! Ha azonos terméket talál máshol olcsóbban, tőlünk azt a terméket még olcsóbban kapja! további információ

Hívjon minket +36-1-999-6751

A kosár tartalma 0 0 Ft Újonnan az árakat áfával adjuk meg
0
Kedvenc tétélek
0

Önnek nincsenek kedvenc termékei.

Pravý banner
Kategóriák

Könnyebb kezelése a reklamációnak, a termék cserének és a termék visszaküldésének

Dátum: 13.10.2015

Szüksége van visszaküldeni, kicserélni vagy reklamálni a terméket a webáruházunkban? Készitettünk Önnek egyszerű nyomtatványt.

Szüksége van visszaküldeni, kicserélni vagy reklamálni a terméket a webáruhézunkban? Készitettünk Önnek egyszerű nyomtatványt. 

Igyekszünk nem csak árúsítani  szép lámpákat  versenyképes áron, de a célunk az is, hogy a vásárlás  és a lehetséges megoldás a vásárlásra minél egyszerűbb legyen. A főoldal alján az oszlopban Reklamáció megtalálja az  új nyomtatványt. 

Ezt használhatja nem csak reklmációra, de ugyanúgy termék cserére vagy  viszaküldésre jogszabályban meghatározott 14 napos időszakban. 

Együtt a konkrét áru elküldésével (kérjük, ne küldje utánvétre), még  el kell küldeni az alábbi űrlapot. Ne felejtse el, hogy a termék visszaküldés vagy csere esetében, a  visszatérő áru nem lehet használt, a terméknek sértetlen kell lennie és becsomagolva  az eredeti csomagolásában.

A nyomtatványt itt találja meg. 

Copyright © 1990 – 2017 Lámpák.hu