A legalacsonyabb ár garanciája! Ha azonos terméket talál máshol olcsóbban, tőlünk azt a terméket még olcsóbban kapja! további információ

Hívjon minket +36-1-999-6751

A kosár tartalma 0 0 Ft Újonnan az árakat áfával adjuk meg
0
Kedvenc tétélek
0

Önnek nincsenek kedvenc termékei.

Levy banner
Pravý banner
Kategóriák

Jelentősen bővítettuk a WOFI lámpak ajánlatát

Dátum: 11.3.2015

A német cég Wofi összpontosít a LED lámpákra és a design lámpákra. Hagyja hogy a belső teret újra élessze igazán szép darabokkal. Most, néhány lámpa akár fél áron!

A német cég Wofi összpontosít a LED lámpákra és a design lámpákra. Hagyja hogy a belső teret újra élessze igazán szép darabokkal. Most, néhány lámpa akár fél áron!

Német precizitás és részlet érzék

Ha valaha is rendezett  be házat vagy lakást, akkor nagyon jól tudja, milyen nehéz összeegyeztetni mindent. Néhány ember kihasználja belsőépítész segítségét, mások saját maguk engedik magukat a a kreatív feltalálásba. Ha maguk az utóbbi kategóriába tartoznak és követik az egyszerű, de mégis elegáns stílust, akkor biztosan felvidítja Önt a kínálatunk bővítése a Wofi lámpatestekkel.

Származnak  a névrokon német cégtól, amely 1960-ban volt alapítva és fokozatosan fejlődött jól ismert európai gyártóra, ahol főleg  foglakozik LED világítással és design lámpákkal. A Wofi márkánal  egyesül mindaz, amit a  az ügyfél kívanhat -  eredeti ötlet, minőségi anyagok, precíz kidolgozás és  figyelem a részletekre. A cég mottója : WOFI - Wortmann & Filz. A név, amelyben bízhat. 

Lámpák WOFILámpák WOFI

Trendek – gömbölyded formák, fényes fém

Jelenleg az ajánlatunkban van több mint száz WOFI márka különböző fény. Képviselve vanna az asztali lámpák, spot lámpák, fali lámpák, függesztók, állólámpák és a mennyezeti lámpák. Üveg mellet használnak fényes fémet és népszerű lekerekített formákat. Nagyon hatásosak a YON LED-es lámpák, amelyek érintésre működnek  és szabályozhatók.

A Wofi lámpatestek sorozatát most lényegesen csökkentettük  több mint 50 %! Használja ki ezt az eseményt és vásároljon a lakásába vagy a házába  igazán eredeti lámpát. Szeretnénk Önt figyelmeztetni, hogy ez egy dizájn termékválaszték, így a szállítási idő hosszabb lehet, mint máskor, de legkésőbb három hétig.


Lampá Wofi

Copyright © 1990 – 2017 Lámpák.hu