A legalacsonyabb ár garanciája! Ha azonos terméket talál máshol olcsóbban, tőlünk azt a terméket még olcsóbban kapja! további információ

Hívjon minket +36-1-999-6751

A kosár tartalma 0 0 Ft Újonnan az árakat áfával adjuk meg
0
Kedvenc tétélek
0

Önnek nincsenek kedvenc termékei.

Pravý banner
Kategóriák

Hogyan válasszunk lámpát a nappaliba

Dátum: 14.5.2014

A nappali olyan helyiség, ahol minden típusú világítás megtalálhatja a helyét. Ne féljen kísérletezni, a fénnyel varázslatos hangulatot tud teremteni.

Hogy a nappaliba a fényt jól válassza ki, figyelembe kell vennie a helyiség nagyságát, a falak színét, a szőnyeg vagy padló színét valamint az ablakok számát és elhelyezését. Gyakran a nappali és a konyha nincs elválasztva, így a világításnak mindkét helyiségben össze legyen hangolva. Többet a konyhai világítás kiválasztásáról olvashat itt.

Az alacsonyabb helyiségbe mennyezeti lámpát válasszon

A fő fényforrás a nappaliban a csillár vagy a mennyezeti lámpa. Ha a nappaliban a mennyezet alacsonyan van, a mennyezeti csillárokat vagy alacsony mennyezeti lámpákat ajánljuk. Elég fényt biztosítanak és a helyiséget látszólag nagyobbnak teszi. Gyakran ezek a mennyezeti lámpák távirányítósak, így beállíthatóak különböző világítási módok.
A nagyobb és magasabb mennyezetű nappalik esetében előnyösebb a csillárok használata. Szépen mutatnak a helyiség közepén, esetleg a tárgyaló asztal fölött. Melyik csillárok használhatóak a nappaliban? Ez csak az Ön ízlésétől függ, de fontos a nappali hangulatához illő csillár kiválasztása, hogy a csillár ne legyen elütő, röviden a nappali hangulatát kiemelje. Ha a nappali berendezése a régi idők stílusában van, akkor a rusztikus lámpákat, a rotáng lámpákat vagy a  Tiffany lámpákat ajánljuk. Ha a modern stílust választotta, akkor a design csillárokat tudjuk ajánlani. Ha a nappali a luxust tükrözi, akkor a mi kristály csilláraink illenek ide. 
Fontos a lámpa vagy csillár mérete is. Itt nem igaz, hogy minél a nagyobb annál jobb. 

Copyright © 1990 – 2017 Lámpák.hu