A legalacsonyabb ár garanciája! Ha azonos terméket talál máshol olcsóbban, tőlünk azt a terméket még olcsóbban kapja! további információ

Hívjon minket +36-1-999-6751

A kosár tartalma 0 0 Ft Újonnan az árakat áfával adjuk meg
0
Kedvenc tétélek
0

Önnek nincsenek kedvenc termékei.

Pravý banner
Kategóriák

Hogyan válasszunk lámpát a hálószobába

Dátum: 14.5.2014

A hálószoba a pihenés és a kikapcsolódás helye, ami meghatározza a megvilágítás kiválasztását is. Ennek alapjai a mennyezeti lámpa és a fali lámpák.

Feltette a kérdést, melyik a legjobb lámpa a hálószobába? Higgye el, nem az egyetlen, aki ezt a kérdést feltette. A következő cikkben megpróbálunk Önnek tanácsot adni, mit kell figyelembe vennie a hálószobai világítás kiválasztásakor. 

A távirányítós lámpák praktikusak

A hálószoba a lakásban különleges szerepet tölt be, a jól választott megvilágítással a hangulatát nagyban lehet befolyásolni és a pihenés és kikapcsolódás paradicsomává lehet varázsolni. Ezért tanácsoljuk tompított fényerejű lámpák kiválasztását. Azonban ha a hálószobában ruhaszekrény is van, akkor olyan lámpát válasszon, amely lehetővé teszi az erősebb megvilágítást is, hogy a ruhák színét a tompított fény ne befolyásolja.

A hálószoba megfelelő megvilágításának alapja a központi lámpa, amelynél ideális, ha nem lefelé, hanem felfelé világít. Ajánlatunkban találhat mennyezeti lámpákat, amelyek vagy egy nagyobb lámpából vagy több kisebb egyedi lámpából állnak. Az alacsonyabb hálószóbákban mennyezeti lámpákat ajánlunk, amelyek a helyiséget látszólag nagyobbnak teszik.  Nagy elönyük ezeknek a lámpáknak az is, hogy gyakran távirányítosak. Egyszerűen a lámpát fényét és gyakran színét is az ágyból tudja beállítani.
Nagyon kedvelt típusai a mennyezeti lámpáknak a csillárok. Azokat a hálószoba designjának megfelelően válassza ki. Leggyakrabban a vevőink a modern csillárok és design csillárok közül választanak, de a webáruházunkban választhat klasszikus csillárokat, rotáng csillárokat, rusztikus csillárokat és  kristály csillárokat is.

Copyright © 1990 – 2017 Lámpák.hu